a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Bulevardul Pardon „carotat” de 5 X

Alte Știri

Bulevardul Pardon „carotat” de 5 X. PRIMARUL CÂMPULUNGULUI ÎNTÂRZIE DELIBERAT RELUAREA LUCRĂRILOR PE BULEVARDUL PARDON, se arată într-o postare a PNL Câmpulung.

Din mai 2022 până în ianuarie 2023 primarul municipiului Câmpulung a solicitat și obținut nu mai puțin de 5 amânări. Și anume, pentru termenele de judecată propuse în cazul dosarului care are ca obiect lucrările de pe Bulevardul Pardon.

Bulevardul Pardon „carotat” de 5 X

Motivele invocate au fost diverse. Cel mai hilar fiind acela în care juristul primăriei, angajat aflat în subordinea Elenei Lasconi, a solicitat amânare pentru a studia documentele depuse de avocatul Elenei Lasconi.

După ce în mai puțin de o lună, adică decembrie, primarul Câmpulungului a organizat 3 spectacole finanțate din bani publici. Ne punem semne de întrebare dacă mai există bani pentru finalizarea lucrărilor de pe bulevard!, se mai arată în postare.

Bulevardul Pardon „carotat” de 5 X. PRIMARUL CÂMPULUNGULUI ÎNTÂRZIE DELIBERAT RELUAREA LUCRĂRILOR PE BULEVARDUL PARDON, se arată într-o postare a PNL Câmpulung.

Artera de circulaţie pietonală cuprinsă între străzile Negru Vodă şi Republicii era locul predilect de plimbare al oraşului, cu bănci vopsite, arbori umbroşi şi ghivece cu flori.

Bulevardul Pardon, una din cele mai vechi străzi din oraş, a fost amenajat pe fosta albie a unui pârâu, deviat în râul Târgului în anul 1880.

A fost numit astfel din cauza aglomeraţiei şi deselor ciocniri dintre trecători, care generau scuze exprimate prin franţuzescul „pardon”.

Acest bulevard este unul din locurile de desfăşurare a acţiunii piesei de teatru scrisă de Tudor Muşatescu, Titanic Vals, dar şi loc al filmărilor după aceeaşi comedie realizate în anii ‘60.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie