a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

11.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Cinematograful groazei din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Cinematograful groazei din Câmpulung Muscel. Este vorba despre „Balada”. De 30 ani încoace autoritățile locale și-au dorit ca acest cinematograf să renască sub forma unui cinema modern.

Pentru toți, o dorință generată de o nostalgie de acum mai bine de 30 de ani, când mersul la film era un ritual duminical. Fostul cinematograf Balada este o ruină a cartierului câmpulungean, din Vișoi III, și se află în proprietatea statului român. Prin administrarea RADEF Romania Film, societate ce funcționează sub autoritatea Ministerului Culturii.

Ani de zile autoritățile locale au purtat discuții prin diverse adrese, cu reprezentanții RADEF Romania Film dar nu s-a găsit nicio soluție. Clădirea este la un pas să se prăbușească. Sau poate fi folosită pentru filmele de groază.

Ziarul din Muscel. Urmăriți-ne și în TIKTOK.

Este un real pericol pentru trecătorii care folosesc zona. De pe el se desprinde tencuiala bucată cu bucată. La fiecare ploaie, zona este inundată, iar șobolanii sunt în lumea lor.

Probabil în caz de vreo tragedie este posibil să se ia măsuri.

Cinematograful groazei din Câmpulung Muscel

Primăria Câmpulung, condusă de Elena Lasconi își dorește să preia clădirea. Momentan nu s-a găsit nici o destinaţie pentru această construcţie. Idei sunt mai multe însă, pentru a aduce clădirea la o stare bună de funcţionalitate trebuie să se investească serios.

„Clădirea trebuie consolidată. E praf. Clădirea trebuie să fie multifuncțională. Dacă putem să luăm clădirea, de ce să nu o transformăm. Nu putem să facem planul pe banii de la bugetul local. Trebuie să salvăm clădirile pe bani europeni. Urmărim ce axe se deschid”, a declarat primărița Elena Lasconi în cadrul unei emisiuni TV la postul local, în anul 2020.

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie