Câmpulungul îl inspiră! Petiția premierul nostru…
Câmpulungul îl inspiră! Petiția premierul nostru…

Câmpulungul îl inspiră! Petiția premierul nostru…

Călin Georgescu de când s-a stabilit în România mai precis pe meleagurile muscelene, locuind într-o casă cu un peisaj superb în jurul Câmpulungului, a început să cucerească social media cu Proiectul de țară „Hrană, Apă, Energie”, dar și pe locuitorii acestui oraș după ce s-a aflat că așa un renume mondial s-a retras la munte.

Călin Georgescu pare în multe filmări în social media pe care le-a făcut în sala mare a primăriei Câmpulung, atunci când dorea să candideze la președinția României.

În primăvara acestui an, în plină pandemie și stare de urgență, cu opt luni înainte de alegerile parlamentare, a început o campanie de promovare a lui Călin Georgescu pentru rolul de premier. 

Campania era prezentată ca o inițiativă civică, denumită „Grupul de inițiativă PREMIERUL NOSTRU”, ce reunea academicieni, oameni de cultură, intelectuali, muncitori și „oameni de rând”.

Aceștia cereau numirea urgentă a lui Călin Georgescu ca premier, el fiind „singura soluție pentru a salva ROMÂNIA ASTĂZI”.  În mai puțin de două luni, au răsărit diverse site-uri, pagini și grupuri de Facebook, canale de YouTube, conturi de Instagram care îl promovau pe Georgescu ca premier și lăudau „proiectul său de țară”.

În septembrie anul acesta, AUR și-a asumat oficial „proiectul de țară” al lui Georgescu, în așa-numita Declarație de la Țebea.

A fost făcută și o Petiție

Către,

Parlamentul și Presedinția României 

,,Subsemnaţii, semnatari ai prezentei petiţii, ne exercităm dreptul de petiţionare prevăzut în disp. art.51 din Constituţia României și vă solicităm numirea unui prim-ministru tehnocrat, apolitic, în persoana domnului dr.ec.dipl. Călin Georgescu. Totodată, vă solicităm de urgență, demararea Proiectului de Țară „Hrană, apă, energie” conceput de dr. Călin Georgescu. Susținem necesitatea instalarii unui premier independent politic și suntem împotriva marionetelor politice”.

În campania făcută lui Călin Georgescu se cere simpatizanților să se alăture grupurilor de WhatsApp pentru mai multe informații cum ar fi:

Moldova https://chat.whatsapp.com/Ep8vx9FHQ4OGMW3pBwmanv.

Muntenia – https://chat.whatsapp.com/BKUt15LuvBqEPRtmbQPSjf.

Transilvania – https://chat.whatsapp.com/F08sOy1Zo9BKChI4JGOaqH.

About The Author

Related posts