16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Cascadorie în satul Rădeşti

Alte Știri

Accident la graniţa dintre comunele Stâlpeni şi Mihăeşti, la Rădeşti. Un conducător auto a ajuns cu maşina în şanţ şi a retezat şi doi stâlpi din beton. Chiar dacă pagubele au fost importante, din fericire nu au fost victime umane.

 

La intrare în satul Rădeşti din comuna Mihăeşti, în timp ce se deplasa dinspre Stâlpeni spre Câmpulung, conducătorul auto al unui autoturism Logan a observat că din sens opus venea o altă maşină care s-a angajat într-o depăşire periculoasă. Şoferul loganului nu a mai avut timp să reacţioneze corespunzător, părăsind partea carosabilă pentru a evita un impact frontal şi a ajuns să rupă doi stâlpi de telefon aflaţi pe marginea drumului. Deşi maşina a fost avariată în proporţie de 90%, şoferul a scăpat cu viaţă ca prin minune.

Bărbatul de 42 de ani mai avea doar 100 de metri până a ajunge la domiciliu însă neatenţia şi viteza destul mare cu care acesta circula a făcut să nu mai ajungă la destinaţie. Cât despre conducătorul auto din pricina căruia s-a întamplat nenorocirea, acesta şi-a văzut liniştit de drum fără să oprească. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni şi o ambulanţă, victima refunzând pe propria răspundere transportarea la spital. Echipajul de poliţie l-a condus pe şofer la secţie în vederea stabilirii alcolemiei şi pentru a stabilii cauzele exacte ale producerii accidentului şi vinovăţia părţilor implicate în accident.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie