23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Panică într-un bloc din Mioveni

Alte Știri

Explozie într-un bloc din oraşul Mioveni din Argeş. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri, iar panica a pus stăpânire pe vecinii lui, evacuaţi din bloc de pompieri. Din primele cercetări reiese ca deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, asta după ce aragazul, singura sursă de încălzire a apartamentului, s-a stins, iar gazele au umplut bucătăria.
Explozia a avut loc intr-un apartament situat la etajul al patrulea al blocului din Mioveni. Proprietarul, un bărbat de 44 de ani, era singur acasă când s-a produs deflagraţia. Când s-a trezit, a vrut să îşi aprindă o ţigară şi atunci s-a produs deflagraţia.
”Vecinul nu avea centrală termică. El îşi încălzea apartamentul ţinând aragazul aprins. S-a stins ochiul de la aragaz şi aşa s-a întâmplat nenorocirea…”, spune o vecină.
Explozia a fost atât de puternica încât suflul acesteia a smuls pur şi simplu uşa locuinţei şi a afectat şi casă scării.
Mai multe echipaje de la ISU Argeş au fost chemate la faţa locului.
13 persoane au fost evacuate şi au stat afară cât timp pompierii şi angajaţii de la gaze au verificat instalaţiile şi au fost convinşi că nu mai este niciun pericol.
Explozia nu s-a manifestat cu flacără. Bărbatul a fost luat cu o ambulanţă SMURD şi dus la spitalul Racoviţă din Mioveni, apoi transferat la Spitalul Judeţean din Piteşti.
O ancheta, aflată în derulare, va elucida cauza producerii exploziei.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie