17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cât costă noul DUSTER 2024? E șmecherie. Consumul de combustibil e redus până la 40%

Alte Știri

Cât costă noul DUSTER 2024? E șmecherie. Consumul de combustibil e redus până la 40%. Noul SUV, devenit foarte popular în Europa și nu numai, vine cu o schimbări și inovații, inclusiv cu un preț de pornire care poate reprezenta o provocare pentru multe dintre „buzunarele” românilor.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cu ce DUSTER s-a plimbat premierul Marcel Ciolacu la DACIA. Și cum s-a îndrăgostit iremediabil

Noul autoturism Dacia Duster 2024, prezentat cu fast la Salonul Auto Geneva 2024 aduce o noutate majoră în ceea ce privește abandonarea motorizărilor diesel în favoarea propulsorului full-hybrid.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Acest lucru marchează prima apariție a unui Duster cu o motorizare hibridă de 140 CP, oferind o alternativă dinamică și eficientă energetic.

Cât costă noul DUSTER 2024? E șmecherie. Consumul de combustibil e redus până la 40%

Una dintre caracteristicile deosebite ale noului Duster este capacitatea sa de a funcționa în mod exclusiv electric în 80% din călătoriile urbane, oferind o reducere semnificativă a consumului de combustibil, până la 40%.

CITEȘTE ȘI. Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase

Descriindu-l ca fiind fidel ADN-ului SUV-ului, Duster impresionează cu o gardă la sol de până la 217 milimetri, un unghi de degajare de peste 30° și materiale rezistente la zgârieturi, confirmându-și reputația de a fi un redutabil vehicul cu capacități excelente off-road.

CITEȘTE ȘI. Ce alegem dintre Dacia Duster 2 și Tivoli facelift? Ambele au aceleași prețuri WOW

Conform informațiilor furnizate de Promotor, noul Duster va avea un preț de pornire de 18.800 de euro.

Dacia a încercat să-și atragă vizitatorii la Salonul Auto Geneva și cu ajutorul facelift-ului pentru modelul electric Spring, prezentat recent. Inspirat de designul modern al lui Duster 3, Spring se remarcă acum prin transformările sale uluitoare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW

Alături de Dacia, Renault aduce și el noutăți notabile la acest eveniment. Printre acestea, se numără noul Renault 5 electric, o reinterpretare modernă a clasicului R5. Cu o autonomie de până la 400 de kilometri și un preț de pornire de 25.000 de euro, acest model se anunță a fi o alternativă puternică pe piața mașinilor electrice.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie