23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Ce a pățit un tânăr care s-a dat drept polițist, pentru a face tam-tam pe social media

Alte Știri

Ce a pățit un tânăr care s-a dat drept polițist, pentru a face tam-tam pe social media.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Dosar privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj, uzurpare de calități oficiale și loviri sau alte violențe, și au reținut doi tineri, de 18 și de 19 ani.

Ce a pățit un tânăr care s-a dat drept polițist, pentru a face tam-tam pe social media

Cercetările au pornit inițial de la o sesizare a unui tânăr din Mioveni, privind faptul că ar fi fost amenințat de o altă persoană, identificată ca fiind un tânăr de 18 ani, din Costești. Cu scopul de a-l determina să posteze pe rețelele de socializare o înregistrare video prin care își cere scuze, cu referire la un conflict anterior.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Motivul pentru care nu mai sunt vânate chilipirurile. Aproape faliment la vechiturile din târg!

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Constând în aceea că în ziua de 31 mai, un prieten al persoanei vătămate, din Mălureni, ar fi fost lovit, în timp ce se afla pe raza municipiului Pitești, de către un tânăr de 19 ani, din Merișani.

După ce ar fi refuzat să comunice unde se află persoana vătămată (respectiv tânărul din Mioveni).

CITEȘTE ȘI. Banii care îi primesc elevii care au intrat deja în vacanța de vară

De asemenea, din cercetări a rezultat că în ziua de 07 iunie, tânărul din Mioveni ar fi fost apelat de către o persoană ce a pretins că ar avea calitatea de polițist.

CITEȘTE ȘI. Anunț de ultimă oră. Este ilegal pentru toți românii cu telefoane mobile

Făcând referire la acest conflict, aspecte în urma cărora polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale. Apelantul fiind identificat ulterior în persoana tânărului de 18 ani, din Costești.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă pentru beneficiarii cardurilor sociale! Pot servi masa la restaurant, după ce intră banii pe carduri

”În ziua de 18 iunie, cei doi tineri, de 18 ani, din Costești și de 19 ani, din Merișani, au fost depistați și conduși la sediul poliției. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Costești și al polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bascov, în baza unor mandate de aducere emise în cauză.

CITEȘTE ȘI. Taxa care te lasă fără permisul de conducere. E nasol

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Aceștia un fost să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Festivalul Covrigilor cu Ou, cel mai aromat, delicios și distractiv la cote maxime

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

 

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie