29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Ce s-a întâmplat cu băncile roșii și leșinate din centrul Câmpulungului. E de neimaginat acest lucru!

Alte Știri

Ce s-a întâmplat cu băncile roșii și leșinate din centrul Câmpulungului. E de neimaginat acest lucru! De când au fost montate aceste bănci, am tot scris, articole după articole.  Este halucinant! După reabilitarea centrului municipiului Câmpulung, în piaţa primăriei au fost instalate şi unele bănci. Mai multe la număr. Unele mai futuriste, altele normale.

CITEȘTE ȘI. Unde e de găsit Poșta din municipiul Câmpulung. Oficiul luat cu asalt de mii de oameni!

Au rezistat eroic vandalilor care, ba furau șuruburile, ba mai rupeau câte o blană. Cert este că sunt la număr, sau aşa credem noi, în piaţă.
Alta ar fi problema. Băncile nu mai stăteau de la o zi la alta, pe locurile lor. Iar cum camerele de supraveghere ale primăriei, ce să zici, au unghiuri moarte, adică au zone unde nu supraveghează, iar cei care stau prin zonă noaptea ştiu, respectivii trăgeau băncile unde nu îi vede „ochiul vigilent” al oraşului…

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Am dat o tură prin hala pieței care se învârte după soare!

Am aflat secretele acestor bănci! Este halucinant!

Aşadar, aceste bănci au fost duse şi aduse, pe unde nu te gândeşti. Iar localii, ziua le făceau inventarul şi le puneau pe locurile lor.
Oamenii din zona centrală spun că sub clar de lună, multe se adună pe centru, multe fete, mulţi băieţi, că ar fi un chiot ca la festival.

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Târgul unde mănânci cei mai buni mici, alături de un pahar cu bere

Ce s-a întâmplat cu băncile roșii și leșinate din centrul Câmpulungului. E de neimaginat acest lucru!

Așa arată noile bănci donate de ASCM ce le-au înlocuit pe cele roșii din piața primăriei Câmpulung

„Eu locuiesc aici la bloc, am vedere în centru. De când am luat apartamentul, m-am gândit, să te ţii ce gălăgie o să fie, dar, de e centru, rabdă baba la frumuşeţe.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror

Gălăgie ziua, iar noaptea, dacă ies la o ţigară pe balcon, văd şi nebuniile din piaţă.
Unii cred că se droghează, ca prea stau tensionaţi, fumează ceva, dar fac un circ după, e ca la balamuc. Am văzut şi o partidă de sex.
Ce vreţi, aşa e la tinereţe, te ia târâş, sau te duce târâş. Nu îi condamn, dac domne, nu îi vede nimeni? La ce sunt camere şi tot tacâmul? Sau aşa o fi la modă acum”, spune un cetăţean din centrul oraşului.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Motivul pentru care nu mai sunt vânate chilipirurile. Aproape faliment la vechiturile din târg!

Dacă se droghează sau nu. Dacă fac sau nu sex. Nu e treaba noastră, însă, dacă distrug tot ce a fost achiziţionat cu banii câmpulungenilor, de-a lungul anilor, asta chiar e treaba noastră.

CITEȘTE ȘI. Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Oricum, la Câmpulung, câinii latră, ursul merge… De câteva zile mai multe bănci achiziționate de ASCM le-au înlocuit pe cele montate de firma care a reabilitat piața primăriei. Acestea fiind degradate au fost ridicate de cei de la APD. Noile bănci sunt mult mai frumoase, în sensul că ies în evidență, se asortează cu decorul și spun cei care le-au adus că sunt mult mai rezistente.

CITEȘTE ȘI. UIMITOR. Cel mai mare pod din România care oferă imagini spectaculoase este într-o comună din Argeș. Decorul e WOW

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie