17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Ce schimbare majoră ne servește Whatsapp din luna martie. Cea mai mare din istorie

Alte Știri

Ce schimbare majoră ne servește Whatsapp din luna martie. Cea mai mare din istorie. WhatsApp, cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee la nivel global, se pregătește pentru cea mai mare schimbare din istoria sa, începând cu luna martie.

Această transformare semnificativă constă în implementarea interoperabilității cu alte aplicații de mesagerie. Permițând astfel utilizatorilor să trimită și să primească mesaje fără a părăsi aplicația.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Toate informațiile pe care trebuie să le știe beneficiarii Cardului European pentru Dizabilitate

Această inovație marchează un moment important în evoluția serviciilor de mesagerie. Și vine ca răspuns la implementarea Legii Piețelor Digitale (DMA) de către Uniunea Europeană, care reglementează platformele dominante în spațiul digital, cerându-le să asigure interoperabilitatea serviciilor lor.

Ce schimbare majoră ne servește Whatsapp din luna martie. Cea mai mare din istorie

Dick Brouwer, directorul de inginerie al WhatsApp, a subliniat într-o interviu cu Wired provocările echilibrării ușurinței de interoperabilitate cu terții și menținerea standardelor de confidențialitate, securitate și integritate care caracterizează WhatsApp. Această actualizare este în concordanță cu eforturile altor companii, precum Apple cu iMessage. Cele care se pregătesc să adopte standardul RCS și să își extindă compatibilitatea cu Android.

CITEȘTE ȘI. HIDROELECTRICA își face din nou clienții cu capul. Schimbări pe care nimeni nu le înțelege

Interoperabilitatea va include inițial schimbul de mesaje, imagini, mesaje vocale, videoclipuri și fișiere, cu planuri de extindere către apeluri și chat-uri de grup. Această funcție va fi opțională pentru utilizatori, care vor putea să o activeze pentru a accesa un meniu de “Chats de terți” în partea de sus a inbox-ului lor, permițându-le să primească mesaje de pe alte aplicații.

CITEȘTE ȘI. Cât este rata pe lună la noul model DUSTER în anul 2024. Sunt și pachete super avantajoase

Se anticipează că lista aplicațiilor compatibile va include nume mari precum iMessage, Facebook Messenger, Signal, Skype, Google Messages și Telegram, toate necesitând adoptarea standardului RCS pentru a asigura această nouă formă de conectivitate.

CITEȘTE ȘI. Numărul de telefon SALVATOR pentru cei care nu au primit banii pe cardurile de alimente

Această schimbare reprezintă un efort de șase luni din partea Meta și WhatsApp de a se conforma reglementărilor europene, deschizând noi posibilități pentru interacțiunea între utilizatorii diferitelor platforme de mesagerie.

Sursa: ELMUNDO

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie