a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

19.1 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Ce se întâmplă cu elevii din județele colorate cu albastru

Alte Știri

Ce se întâmplă cu elevii din județele colorate cu albastru. Perioada vacanței intersemestriale, de anul acesta, nu va fi aceeași pentru toți elevii. Decizia a rămas la latitudinea fiecărui inspectorat școlar județean. O parte dintre elevi se vor bucura de zile libere, de săptămâna viitoare.

Potrivit Ordinului nr. 3.505/31.03.2022 privind structura anului școlar 2022-2023, perioada vacanței din luna februarie nu este una și aceeași pentru toți elevii.

Cu toții se vor bucura de zile libere în perioada 6-26 februarie. Dar săptămâna aleasă din acest interval rămâne responsabilitatea inspectoratelor școlare județene.

Primele județe unde elevii intră în vacanță

Sunt elevi pentru care, vineri, sună pentru ultima dată clopoțelul, înainte de a se da startul vacanței. Școlarii din județele Ilfov și Suceava ar urma să aibă zile libere de luni, 6 februarie, până duminică, 12 februarie.

În timp ce ei se vor întoarce în bănci pe data de 13 februarie, pentru elevii din alte județe vacanța abia va începe. Mai exact, în perioada 13-19 februarie, vor fi liberi cei din județele: Argeş, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova.

Ce se întâmplă cu elevii din județele colorate cu albastru

Școlarii din majoritatea județelor țării vor fi ultimii la vacanțe. Potrivit Ministerului Educației, în județele: Alba, Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Timiș, perioada de vacanță aleasă este 20-26 februarie.

Același interval de vacanță intersemestrială se va aplica și în Municipiul București. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie