4.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 decembrie, 2023

Ce se schimbă pentru seniori. Când își vor primi banii în luna septembrie

Alte Știri

Ce se schimbă pentru seniori. Când își vor primi banii în luna septembrie. În luna septembrie, seniorii României vor primi pensiile pe card sau prin poștaș. Asta în funcție de modul pentru care au optat să fie livrați banii. Ce modificări vor avea loc.

Banii, în luna septembrie, vor fi livrați prin Poșta Română începând cu data de 1 septembrie până pe 15 septembrie, la domiciliul pensionarilor, a transmis observatornews.ro.

Ce se schimbă pentru seniori. Când își vor primi banii în luna septembrie

Românii care au optat să primească banii pe card vor aștepta până pe data de 12 septembrie. Pentru seniorii avizați (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghișeele poștale. În termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. În caz contrar, veniturile se întorc la casa teritorială de pensii de unde pot fi solicitate pentru reordonanțare la plată.

De asemenea, cei care primesc banii pe card, nu sunt acasă pentru a primi taloanele, se păstrează la sediul oficiului poștal până în ultima zi lucrătoare a lunii în curs. Începând cu drepturile aferente lunii martie 2021, taloanele mov vor fi arhivate la sediul Oficiului Județean de Poștă. Respectiv al Oficiilor Poștale de sector pe o perioadă de 24 luni, fără a mai fi restituite caselor teritoriale de pensii.

Aceste documente de informare pot fi transmise, la cerere, la domiciliul persoanelor interesate – beneficiari sau împuterniciții acestora. După expirarea celor 24 de luni, documentele de informare vor fi transmise către casele teritoriale.

Ultimele Știri

EȘTI ANTREPRENOR? ÎȚI OFERIM UN PARTENERIAT DE ÎNCREDERE, CU PROFIT SUSȚINUT!

EȘTI ANTREPRENOR? ÎȚI OFERIM UN PARTENERIAT DE ÎNCREDERE, CU PROFIT SUSȚINUT! Grupul de firme Un băiat și o fată vă...

Alte știri din aceeași categorie