14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Ce surprize, surprize ne pregătește vremea în luna Mai

Alte Știri

Ce surprize, surprize ne pregătește vremea în luna Mai. Vremea va fi schimbătoare în toată țara până la mijlocul lunii mai. Cel puțin așa arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru perioada 1-14 mai.

În Muntenia, deci și în Argeș, în prima săptămână a lunii mai, temperaturile vor oscila de la o zi la alta, Iar mediile se vor încadra între 17 și 21 de grade Celsius. În cea de a doua săptămână se va mai încălzi puțin, iar temperaturile vor fi între 20 și 22 de grade Celsius.

Ce surprize, surprize ne pregătește vremea în luna Mai

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru luna mai, în primele două săptămâni. Însă în următoarele două vremea se apropie de cea normală pentru această perioadă. Potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni transmisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 – 8 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele întracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 mai

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord- vestice, centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie