15.2 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Autostrada Pitești-București, devine ceasul rău, pisica neagră….

Alte Știri

Autostrada Pitești-București, devine ceasul rău, pisica neagră….

Compania de Drumuri a primit trei oferte la contractul de 112 milioane lei pentru montarea de radare, sisteme de monitorizare și cântărire din mers pe Autostrăzile A1 București – Pitești, București – Constanța, București – Ploiești și DN 1 București – Ploiești.

Autostrada Pitești-București, devine ceasul rău, pisica neagră….

Ofertele sunt primite de la ASSECO SEE SRL – URBAN SCOPE SRL – BS TELECOM SOLUTIONS doo – ASGO TELECOM SRL, ELEKRA INVEST SRL. Și INTETRA ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET AS – TETRA HGS ELEKTRONIK SISTEMLERI ANONIM ȘIRKETI, a transmis joi, CNAIR.

Vor fi instalate echipamente moderne pentru monitorizarea traficului. Radare fixe pentru măsurarea vitezei, panouri de informare-avertizare cu mesaje variabile de tip VMS.

Sistem pentru monitorizarea și controlul rovinietei, cântărirea din mers a camioanelor și stații meteo cu senzori de polei.

De asemenea, sistemul va avea funcția ANPR pentru recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare, potrivit caietului de sarcini pe care l-a consultat Economedia.

Contractul are o durată de 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru execuție.

„Obiectul contractului îl reprezintă ”Sistem de monitorizare si informare asupra traficului si a condițiilor de circulație pentru Autostrada A1 București – Pitești. Autostrada A2 București – Cernavodă, Autostrada A3 București – Ploiești, DN 1 București – Ploiești”, în conformitate cu prevederile contractului de lucrări”, arată documentația SEAP.

Autostrada A1 București – Pitești 

Vor fi montate 48 de sisteme de detecție incidente, 33 de camere mobile, 8 camere CCTV, 5 stații meteo cu 4 senzori de polei.

22 panouri cu mesaje variabile noi VMS (ambele căi) 16 panouri VMS pe bretele, 2 sisteme cu bucle inductive pentru măsurarea vitezei între nodurile de circulație.

Și 2 echipamente pentru cântărirea din mers a camioanelor. Camerele video CCTV vor avea funcții cu sistem de mișcare și panoramare (Pan Tilt & Zoom), iar cele fixe cu Zoom fix.

Autostrada Soarelui București – Cernavodă 

Pe Autostrada Soarelui echipamentul ITS modern va fi montat pe tronsonul mai vechi București – Cernavodă până la kilometrul 162.

Vor fi 66 de camere detecție incidente, 35 de camere mobile, 40 de camere CCTV. 8 stații meteo, 9 panouri VMS, un sistem de cântărire din mers. Și două echipamente cu bucle indictive pentru măsurarea vitezei între nodurile de circulație.

Autostrada A3 București – Ploiești

Între șoseaua Petricani și intersecția cu DN 1 Centura Ploiești vor fi instalate 20 de bucle inductive. 42 de camere detecție, 29 de camere detecție incidente. 16 camere CCTV, 4 stații meteo și 17 panouri VMS. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie