14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

TRAGEDIE. A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici veterinari ai Argeșului

Alte Știri

TRAGEDIE. A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici veterinari ai Argeșului. Mihai Ciuciuc avea doar 46 de ani. A lăsat în urmă o soție și doi copii.

Dar și multe animale care încă mai aveau nevoie de el. Pentru că era nelipsit de la muncă. La Mioveni sau la Pitești. În ultimii ani era implicat în diverse campanii de sterilizare. Pleca oriunde în țară unde era nevoie de el.

TRAGEDIE. A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici veterinari ai Argeșului

A salvat mii de suflete, dar pe el nu a reușit să se salveze. Avea o viață înainte și atât de multe de oferit. Cuvintele sunt de prisos.

Decât un ultim „Mulțumesc!” pentru toate faptele bune pe care le-a făcut. A fost un om și un medic deosebit. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!, scriu cei care l-au cunoscut pe paginile lor din Facebook.

Doliu în comunitatea din Mioveni. Reputatul medic veterinar, Mihai Ciuciuc a încetat din viață seara trecută. Rudele, prietenii sau oameni cărora le-a salvat prietenii necuvântători sunt în stare de șoc. Dumnezeu să-l ierte, scriu cei care l-au cunoscut pe paginile lor din Facebook.

Nu îmi vine să cred, domnul doctor veterinar Ciuciuc Mihai, care a fost la prima campanie de STERILIZARE în comuna Comana, care vinerea trecută a fost cu sterilizare în localitatea Negru Vodă, ne-a părăsit…a urcat la Ceruri, Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace și lumină.
Sincere condoleanțe familiei și tuturor prietenilor dânsului 

Rugăciunile și amintirile sunt ceea mai avem de la tine, Nașu! Ai fost mai mult decât un doctor dedicat trup și suflet, tata și soț deosebit!, scriu cei care l-au cunoscut pe paginile lor din Facebook.
Ne-ai lăsat în adâncă durere și un gol imens! Dumnezeu sa te odihnească! Nu te vom uita niciodată, Doctor Ciuciuc Mihai!!!, scriu cei care l-au cunoscut pe paginile lor din Facebook.
!!Pentru cei care vor să își ia rămas bun, sicriul va fi depus la casa părintească, sat Smeura, strada Poienari, nr. 83.
Ceremonia de înmormântare va fi joi, 4.05.2023, ora 12.30, la Biserica din Smeura.
Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie