21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Cel mai controversat magistrat al Argeşului – bucătarul judecător Gabriel Apostol

Alte Știri

De curând ziarul Adevărul a întocmit lista celor mai controversaţi magistraţi care au tras România în jos: puşcărie pentru corupţie, legături cu baronii şi scandaluri sexuale. Din fericire în judeţul Argeş, doar un singur magistrat a ieşit din tipare, captând toată atenţia publică atunci când a trecut de la scandalurile de violenţă la bucătăria de la „MasterChef”.

Bucătarul-judecător nu mai poate intra în sala de judecată

Judecătorul Gabriel Apostol renumit pentru scandalurile de violenţă în care a fost implicat la finele anului trecut şi cercetat de Inspecţia Judiciară a CSM, este şi una dintre cele mai “savuroase” apariţii la „MasterChef“. Gabriel Apostol, şeful Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, a fost implicat, la sfârşitul anului trecut, în două incidente. În octombrie, magistratul a fost protagonistul unui scandal iscat intr-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, fiind încătuşat de poliţişti. Judecătorul Gabriel Apostol a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Consiliului Superior al Magistraturii, în perioada în care acesta este cercetat. Magistratul nu va mai putea intra în sala de judecată, până când CSM nu va da o decizie definitivă în cazul său. Şi soţia magistratului l-a acuzat că a lovit-o şi a cerut divorţul. Gabriel Apostol a încercat să demonstreze că nu scandalurile îl caracterizează şi s-a înscris la emisiunea MasterChef. Nici aici nu a scăpat de critici. În timpul unei ediţii, a arătat un semn obscen.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie