3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Cocaină, ecstasy, NPS sau LSD, asta au ridicat cadrele DIICOT de la…

Alte Știri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu au ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări specializate în traficul de droguri de risc și de mare risc, pe raza municipiilor București și Pitești.

Astfel, la data de 09.03.2022 au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza municipiului Pitești, activități urmate de surprinderea în flagrant, pe raza municipiului București, a unui inculpat, după ce acesta a comercializat cantitatea de aproximativ 100 grame canabis contra sumei de 3.800 lei.
Ulterior, a fost obținut și pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului București.

În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 350 de grame de amfetamină, 150 de comprimate ecstasy, aproximativ 100 de grame de NPS, aproximativ 200 de grame de ketamină, 16 timbre LSD, aproximativ 40 de grame de cocaină, 50 de grame de ciuperci psilocybe, 10 grame de fragmente vegetale, precum și instrumente destinate porționării și consumului de droguri, 1.200 de lei și mai multe telefoane mobile.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, trei inculpați au comercializat consumatorilor din municipiile Pitești și București, importante cantități de droguri de risc și de mare risc.

În urma activităților desfășurate, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 3 inculpați, în cursul zilei de astăzi urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă a acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Pitești și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie