-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

ULTIMĂ ORĂ: La Câmpulung sunt 13 ucraineni!

Alte Știri

Elena Lasconi, primarul Câmpulungului, şi-a arătat toată deschiderea pentru ucrainenii care au părăsit casele pentru a-şi salva copilaşii, şi au plecat pe cărări necunoscute, acolo unde au văzut cu ochii, în casele unor oameni cu suflet mare care, au decis să-şi împartă hrana, hainele patul cu oamenii năpăstuiţi.

Elena Lasconi a transmis în cadrul unei conferinţe de presă că “atunci când voi avea zonele unde sunt refugiați, voi trimite o comisie formată din 3 asistenți sociali pentru a monitoriza aceste familii. Eu mă gândesc la siguranța oamenilor, a câmpulungenilor pentru că nu ai de unde să știi cine îți intră în casă”, a declarat Elena Lasconi.

Primarul Elena Lasconi a mai declarat că dorește să organizeze ateliere de lucru și de joacă pentru copiii din rândul refugiaților ucraineni. Aceste ateliere vor fi derulate cu cei de la Biblioteca Municipală ,,Ion Barbu” din Câmpulung.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie