3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

SCHITU GOLEȘTI. Primăria are un buget local de 2 milioane de euro

Alte Știri

Consilierii locali ai comunei Schitu Goleşti, s-au întrunit la sfârșitul lunii februarie, într-o sedintă ordinară, pe ordinea de zi fiind 8 proiecte de hotărâre şi punctul diverse.

Cel mai important proiect a fost cel dedicat aprobării bugetului local de venituri şi cheltuieli al comunei, pentru anul 2022 şi a estimărilor pe anii 2023 – 2025. Pentru anul 2022, bugetul local are venituri de 9 milioane de lei, un excedent de 1 milion de lei, cheltuieli de 10 milioane de lei și un buget al creditelor interne de peste 2 milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor de canalizare.

De asemenea a mai fost nevoie şi de aprobarea listei de investiţii pentru anul în curs şi a programului lucrărilor de reparaţii şi întreţinere pe anul 2022.

Primarul comunei Tudorel Vasile Miriţă, a prezentat programul investiţiilor şi necesitatea acestora penntru locuitorii comunei.

Aşadar, ca investiţii importante putem enumera canalizarea comunei, clădirea socio-culturală, situată în imediata apropiere a primăriei, clădire care se află într-un amplu proces de reabilitare, lucrare care este realizată cu fonduri de la AFIR.

O altă investiţie constă în modernizarea iluminatului public, lucrare ce vizează fiecare stradă a localităţii. De asemenea se vor realiza plăcuțe cu numele tuturor străzilor şi vor fi făcute şi plăcuţele cu numerotarea fiecărei proprietăţi.

Pentru că propunerile pentru investiţii sunt dedicate exclusiv locuitorilor comunei, consilierii locali, după anumite discuţii punctuale, au votat cu toţii acest proiect.
Se poate spune că administraţia de la Schitu Goleşti poate continua investiţiile, bugetul s-a votat!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie