6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Alte Știri

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești l-au depistat pe D.N.73, pe raza comunei Mihăești, pe B.I., de 39 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe B.M., de 31 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recultate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Formațiunii Rutiere Topoloveni l-au depistat pe Ț.C., de 51 de ani, din comuna Priboieni, care conducea un autoturism pe D.J.702 – Topoloveni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie