-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Sărbătoarea ,,Intrarea în biserică a Maicii Domnului” – imagini needitate din mânăstirea Nămăieşti!

Alte Știri

Merg des la Mânăstirea Nămăieşti situată în localitatea Valea Mare Pravăţ chiar dacă locuiesc în Câmpulung. Atât în timpul săptămânii de fiecare dată când mă pot rupe de programul de la serviciu, dar şi în zilele de sărbătoare.

Icoana Maicii Domnului din această mânăstire cunoscută ca o icoană făcătoare de minuni pentru mine are o mare însemnătate, dar şi pentru familia mea. De multe ori am găsit-o deschisă, pentru mine fiind un semn bun chiar dacă cu mulţi ani în urmă nici nu puteam visa la acest lucru.

Marţi, 21 noiembrie a fost hramul Mânăstirii Nămăieşti – de sărbătoarea Intrarea în biserică a Maicii Domnului. Credincioşi din multe colţuri ale ţări au venit cu maşinile personale, dar şi cu autocarele pentru a se ruga la icoana Maicii Sfinte şi pentru a se bucura de frumuseţea locului.

S-au format lanţuri umane în faţa icoanei făcătoare de minuni care a fost îmbrăcată în crini şi alte flori specifice sezonului, ca semn de sărbătoare. Am încercat să fac nişte fotografii cu icoana pregătită pentru a-şi primi musafirii care au trecut pragul lăcaşului de cult. Pentru că nu am avut un aparat foto cu mine, am încercat să surprind câteva fotografii cu telefonul mobil.

Când m-am uitat la instantaneele surprinse am descoperit fotografiile aparte pe care am decis să le fac publice fără prea multe comentarii. Menţionez faptul că nu sunt editate în niciun fel de program şi acest lucru se poate verifica.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie