6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului!

Alte Știri

Inspectoratul de Poliţie Județean Argeş în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş şi Organizația Salvați Copiii România – Filiala Argeș marchează astăzi Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. 

La data de 21 noiembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Argeș în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş şi Organizația Salvați Copiii România – Filiala Argeș organizează acțiune interactivă cu copiii din cadrul Centrului de Zi al Organizației Salvați Copiii România – Filiala Argeș.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor informa copiii minori, ai căror părinţi sunt plecaţi temporar la muncă în străinatate, cu privire la drepturile lor și prevenirea abuzului asupra minorilor.

Scopul acțiunii este implicarea activă a instituţiilor publice, a autorităţilor administraţiei publice, societatea civilă în asigurarea protecţiei şi promovării drepturilor copilului, inclusiv în prevenirea şi combaterea violenţelor de orice fel îndreptate împotriva copilului şi a violenţei în familie, în contextul noilor reglementări legale în materie.

Acțiunea va avea loc în Centrul de Zi al Organizației Salvați Copiii România – Filiala Argeș situat în Pitești,bd. I.C. Bratianu, Bl. B3, parter, începând cu ora 14.00.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie