10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Crimă urmată de suicid în comuna Bârla din Argeş

Alte Știri

Şi-a omorât iubita după care s-a sinucis! Vorbim despre un caz terifiant petrecut în comuna Bârla din judeţul Argeş. Bărbatul, de 34 de ani, era acuzat de fiica iubitei sale că ar fi violat-o. Zbuciumat de gândul că ar putea ajunge la puşcărie nevinovat, şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o în cap cu un topor pe femeia cu care trăia în timp ce aceasta dormea, după care s-a spânzurat. Asta nu înainte de a lăsa un bilet în care a scris ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem şi prin care susţine că el nu s-a atins de fata lui vitregă.

Dubla tragedie ce a avut loc în comuna Bârla din judeţul Argeş a fost descoperită chiar de către tatăl criminalului. Bătrânul, care locuieşte vis-a-vis de fiu, a văzut lumina aprinsă în casa acestuia, ceea ce i s-a părut dubios, ştiind că atât el cât şi iubita lui ar fi trebuit să fie la servciu, I-a găsit pe amândoi fără suflare. El atârna în bolta din faţa casei, iar ea era în pat, într-o baltă de sânge.

Emilia Petria şi Cornel Bălan trăiau împreună de mai bine de patru ani. Amândoi erau angajaţi la o brutărie din comună. Femeia avea 3 copii dintr-o relaţie anterioară. Certurile dintre ei au apărut la sfârşitul anului trecut, când fiica cea mică i-a povestit mamei că bărbatul ar fi violat-o. Tot satul ştia varianta fetei şi teama tatălui vitreg. Mama fetei a depus chiar plângere la poliţie împotriva concubinului, însă, bărbatul a susţinut întotdeauna că nu s-a atins de fată. Chiar şi în ultimele rânduri pe care le-a scris înainte să îşi omoare iubita şi să-şi pună capăt zilelor, şi-a susţinut nevinovăţia. Trupurile celor doi iubiţi au fost transportate la morga spitalului Judeţean Argeş pentru necropsii. După ce actele vor fi gata, cei trei copii cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani îşi vor conduce mama pe ultimul drum.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie