10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Cu dezlegări de blesteme si farmece şi mii de lumânări aprinse…aşa îi curăţă sufletul lui Vicenţiu Manole, preoţii din Muscel!

Alte Știri

Decesul preotului Vicenţiu Manole a aşternut doliu în lumea creştinilor hirotoniţi, din Muscel dar şi din Argeş. Nici unul dintre ei, nu scoate un cuvânt de rău la adresa colegului lor de breaslă, plecat prea curând la Ceruri, la vârsta de 39 de ani, în urma unei morţi fulgerătoare. Preoţii care l-au cunoscut, consideră că unele dintre cauzele decesului lui Vicenţiu Manole ar fi fost blestemele şi farmecele care s-au abătut asupra lui, în timpul vieţii, deoarece se tot împrumuta de bani, în numele sutanei, sume pe care nu le mai putea înapoia din cauza datoriilor în care se îngropase de ani buni, deoarece avea şi o familie cu doi copii. Pentru ca sufletului lui Vicenţiu Manole, după cele 42 de zile cât mai stă printre preoţi şi familie, să se ridice liniştit şi luminos la Cer, colegii săi, creştinii hirotoniţi aprind sute de lumânări în fiecare zi, pentru a-i curăţa drumul şi citesc tot felul de acatiste pentru dezlegarea de farmece şi blesteme, care s-au abătut asupra lui Vicenţiu Manole din cauza vrăjmaşilor ştiuţi şi neştiuţi.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie