De la o postare pe Facebook, afăm toţi ce se întâmplă la Spitalul Câmpulung!
De la o postare pe Facebook, afăm toţi ce se întâmplă la Spitalul Câmpulung!

De la o postare pe Facebook, afăm toţi ce se întâmplă la Spitalul Câmpulung!

P.E.S., din Câmpulung, a adus acuze grave oamenilor care-şi desfăsoară activitatea la Spitalul Câmpulung, însă, pentru toţi, regulile sunt reguli, şi trebuie respectate.

Bărbatul i-a adus injurii portarului, a scris că el decide cine poate intra in incinta spitalulul şi cine nu.

Acest aspect însă, este discutabil deoarece, Spitalul Câmpulung funcționează ca spital cu circuite mixte COVID-19 și non-COVID, iar regulile în acest caz, sunt foarte stricte.

Este adevărat că soţia domnului care a postat pe Facebook este însărcinată, însă regulile de protecţie ale pacienţilor sunt foarte bine stabilite, pentru ca pacienţii din secţiile non-Covid, să nu se infecteze.

Aşadar, protejăm sau nu pacienţii, aşadar, facem ceva sau ba pentru ca virusul sa nu se mai răspândeasă, asta rămâne la aprecierea fiecăruia, dar dacă vrem să ne retrăim vieţile, hadeţi să ne aliniem regulilor, sa ne supunem, dacă se poate spune aşa, unor indicaţii date de specialişti, pentru a trece de nebunia care ne-a blocat vieţile într-o mască şi dezinfectanţi.

Lăsând de-o parte ce gândim noi, iata ce a transmis directorul spitalului, medical Mădălin Iordache, vis-à-vis de acest incident:  “Spitalul Municipal Câmpulung-Muscel este printre puținele spitale din țară care funcționează ca spital cu circuite mixte COVID-19 și non-COVID din 8 martie 2021, dinainte de apariția OMS 434 și în tot acest timp nu a avut niciun caz de contaminare cu virusul SARS CoV-2 în urma internării datorită protocoalelor și procedurilor implementate cu acest scop, printre care se numără și accesul controlat al celor ce solicită îngrijiri medicale, mai ales în regim ambulatoriu. Printre acestea, în dimineața programării, portarii primesc liste cu cei programați, inclusiv dacă e necesar accesul cu mașina sau ajutor cu cărucior și sună asistenta sau medicul curant pentru confirmare.

În ziua de 14.05.2021 la ora 11,10 era programată la ambulatoriul OG dna P.A.O. în vărstă de 33 de ani care a solicitat accesul cu mașina personală, portarul a sunat la ambulatoriul OG și i s-a spus că poate merge pe jos (sarcină de 37 săptămâni fără patologie asociată).

Ulterior a apărut în spațiul public o postare a soțului în care era acuzat portarul pe un ton virulent.

Am discutat cu acesta, cu colegii din ambulatoriul OG și cu dna P.A.O. care este bine și nu are nimic de reclamat.

Cum s-au decalat programările dna a sunat soțul și i-a spus că nu poate intra cu automobilul în spital care a venit și știți ce a urmat.

Portarul afirmă că a permis accesul doamnei cum i s-a indicat din ambulatoriul OG, lucru confirmat de colega asistentă.

Acestea sunt faptele și important e să vedem ce putem îmbunătăți, nu neapărat să găsim vinovații, mai ales că din fericire nimeni nu a avut de suferit, doar spitalul ca imagine.

Prin urmare, am stabilit ca pe viitor colegii din ambulatoriu să transmită portarului cine are nevoie să intre automobilul sau cărucior, dar numai pt acces, deoarece vizitele sunt interzise și locuri de parcare nu există.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc multă sănătate!” a transmis managerul  Iordache.

About The Author

Related posts