-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

De Ziua Naţională, vino la VIVO! şi sărbătoreşte româneşte!

Alte Știri

Cele mai frumoase Sărbători le petreci la VIVO! Piteşti. Vino în centrul comercial alături de cei dragi şi vă veţi bucura de decoruri de basm, surprize, cadouri, dar şi evenimente tematice speciale.

Sărbătorile de poveste încep la VIVO! Piteşti pe 30 noiembrie, când centrul comercial îmbracă haine de sărbătoare şi se transformă într-un loc plin de magie. De vineri, argeșenii pot admira decorul special format din candelabre de o eleganţă aparte, mii de lumini şi stele
colorate, ursuleţi de pluş, un brad imens decorat cu îngeri, dar şi fabrica de dulciuri a lui Moş Crăciun.

Bucuria şi clipele fericite alături de cei dragi vor fi sporite şi de loteria specială organizată de reprezentanţii mall-ului, care oferă premii în valoare de 20.000 de lei. În perioada 26 noiembrie – 23 decembrie, cumpărăturile în valoare de minim 100 de lei vă pot aduce ca premiu o şedinţă de shopping în valoare de 1000 de lei. Cumpăraţi daruri celor dragi din VIVO! Piteşti şi primiţi cadou tot ce vă doriţi, în limita a 1000 de lei. Pentru a participa la loterie puteţi cumula trei bonuri fiscale de la magazinele din VIVO!, din aceeaşi zi, pentru a atinge suma de 100 de lei.

Completaţi apoi formularul de înscriere prin intermediul aplicaţiei online disponibilă la Biroul de Informaţii şi în fiecare zi de luni urmăriţi pagina de Facebook VIVO! Piteşti pentru a afla dacă aţi
câştigat unul din cele 5 vouchere săptămânale de shopping în valoare de 1000 de lei!

De Ziua Naţională, vino la VIVO! şi sărbătoreşte româneşte!
Bucură-te de un spectacol extraordinar al tradiţiilor, descoperă cântece şi dansuri populare româneşti, prinde-te în horă şi distrează-te pe cinste. De Ziua Naţională, la VIVO! trăieşte bucuria de a fi român! Pe data de 1 Decembrie, începând cu ora 18.00, VIVO! Piteşti găzduieşte un spectacol dedicat Centenarului, susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale “Matei Basarab” din Piteşti.

Tot de 1 Decembrie, o nouă atracţie îi aşteaptă pe piteşteni la centrul comercial, amatorii de patinaj fiind invitați să păşească pe gheaţa celui mai modern patinoar din oraş.

Iar duminică, pe 2 decembrie, cei mici, părinţi şi bunici sunt invitaţi la evenimentul pentru copii care are loc începând cu ora 16.00. Sărbătoarea continuă în spirit românesc şi vom realiza împreună insigne dedicate Centenarului Marii Uniri. Ca şi până acum, muzica, dansul, teatrul de păpuşi şi distracţia vor fi la ele acasă! Povestea tradiţională românească “Scufiţa roşie” va fi pusă în scenă pentru copiii dornici să îi afle povestea.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie