a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

DELIR. Au golit farmaciile de ”Elixirul tinereții”

Alte Știri

DELIR. Au golit farmaciile de ”Elixirul tinereții”. Un medic american susţine că a făcut studii pe rozătoare care arată efectele pozitive ale unor molecule asupra metabolismului, funcției creierului, ficatului, pielii, mușchilor, structurii osoase, sănătății inimii, reproducerii, imunității și duratei de viață.

Medicul David Sinclair susține că „aceste rezultate pot ajuta milioane de oameni care şi-au pierdut mobilitatea”.

DELIR. Au golit farmaciile de ”Elixirul tinereții”

„Aceste rezultate, cred, pot ajuta milioane de oameni care şi-au pierdut mobilitatea sau care nu pot face sport, fie pentru că sunt fragili, au o dizabilitate sau sunt bătrâni”, a declarat medicul David Sinclair.

”Are rol de anti îmbătrânire, pleacă de la o substanță care se numește nicotinamidă. Rolul lui este de a repara ce se strică odată cu vârsta, la ADN. El duce la îmbătrânire, la riduri”, a susținut Faway Naboulsi, farmacist.

Problema este că nu există studii suficiente care să arate efectele pozitive asupra oamenilor şi nici dacă există efecte negative. În cazul studiilor pe rozătoare, au existat indicii că, acolo unde a fost vorba de şoareci care aveau celule canceroase, acestea au fost înmulţite.

Însă, nici respectivul studiu nu a fost făcut în condiţii stricte de control. Chiar şi aşa, odată cu apariţia clipurilor medicului din SUA pe TikTok, cererea de suplimente a explodat.

„Oamenii iau un supliment care le promite ceva, cum, ca medic mă gândesc ce dozezi sunt. Nu suntem educați sau refuzăm să ne punem întrebări, nu se poate să spună cineva ia preparatul ăsta ca nu îmbătrânești și tu să crezi”, a susținut medicul de familie Daciana Toma.

„Nu e bine, să ne automedicăm, facem mai mult rău, dacă avem tensiune, diabet, produsele acestea pot da cu totul organismul peste cap”, a adăugat homeopatul Daniela Bușneag.

 „Am auzit de el de prin 2020, nu aș încerca, momentan e în faza de test, poate după 10, 20 de ani iese din faza de test și va fi pentru toată lumea”, a adăugat un tânăr.

„Corpul nostru e creat pentru o anumită vârstă, pielea, totul. Asta ține de fiecare cum gândește, poate să se menține puțin mai tânăr dar doar mental”, a declarat o mămică.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie