a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

VIDEO. Elena Lasconi din alt film

Alte Știri

VIDEO. Elena Lasconi din alt film. „Fiţi amabil, ce părere aveţi despre străinii din satul dumneavoastră, ce caută ei aici?”
Vă mai aduceţi aminte de celebrul Garcea? Cu siguranţă Mugur Mihăescu nu poate fi uitat aşa uşor.

VIDEO. Elena Lasconi din alt film. Da, Da, e primărița Câmpulungului!

Acum, nu o să vorbim despre Gracea, Leana sau Costel. Ci încercăm să readucem aminte cititorilor o secvenţă din serialul Garcea şi oltenii. pentru că tot este weekend. Și ne mai descrețim frunțile!

Se făcea că, deja celebra noastră primăriţă, era reporter de teren. În film l-a întrebat pe Costel, Radu Pietreanu:

„Fiţi amabil, ce părere aveţi despre străinii din satul dumneavoastră, ce caută ei aici?”.
După a intervenit Leana, care a luat-o la jumulit.
Știu că pare a nu avea vreo logică, însă are.

VIDEO. Elena Lasconi din alt film. Da, Da, e primărița Câmpulungului!

Aşadar, dacă la Câmpulung nu se va realiza ce s-a promis în campania electorală. Este posibil ca istoria să se repete. Fix ca în film. Doar trăiește printre câmpulungeni. Specie rară, evreii nu au rezistat. Au fugit, cât au putut!

„A promis că face şi drege. Nu vedem nimic. Bulevardul închis, garaje dărâmate, centrul la Romarta, ca în Ucraina, zici că a trecut cu tancul, blocurile din Grui, începute şi abandonate, nimic. Ce facem doamna primar? Ajungem ca ăia din fim? Din municipiu, din prima capitală, ajungem o văgăună? Dacă nu realizaţi, haiu că vă spun eu… ce caută străinii în satul nostru? Că sat va ajunge, daca tot caută ei ce caută, măcar să şi facă ce au promis, că altfel e de rău. Noi, muscelenii suntem destul de ciudată, aici nici evreii nu au răzbit, aşa că, hai ori facem, ori valea”, spune Ioana V., din cartierul Grui.

De râs sau ba, cert este că în Câmpulungul lui Muşatescu, al lui Măgeanu, al lui Negulici, Aricescu sau Barbu, ca să nu mai amintim ce loc cu greutate este orăşelul de la poalele Mateiaşului, nu se vrea a se face nimic, sau nimic cu cap.

„Am aşteptat să facă ceva. Nu mai am nicio aşteptare. De ce nu a stat ea să facă ce făcea şi bine, la televiziune? Cum poţi şti tu administraţie când asta se învaţă zi la zi, nu aşa peste noapte. Am senzaţia, şi nu mă înşel, că e proptită de câţiva afacerişti. Ăia îşi fac treaba, să nu se îndrăgostească, că atunci e grav… Unii şi-au dorit toată viaţa să se urce pe primar, acum ştiu şi eu… Glumă sau nu, e urât ce se întâmpă la Câmpulung, asta cred eu!”, spune Ion C., din Vişoi.

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie