Dezlegare la pește! Drumul spre Păstrăvăria Nămăiești, distrus!
Dezlegare la pește! Drumul spre Păstrăvăria Nămăiești, distrus!

Dezlegare la pește! Drumul spre Păstrăvăria Nămăiești, distrus!

Dezlegare la pește! Drumul spre Păstrăvăria Nămăiești, distrus! Localitatea Valea Mare Pravăț se poate lăuda cu multe puncte de atracție pentru turiștii din toată țara. Astăzi, mânăstirea Nămăiești a prăznuit unul dintre hramuri ,,Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”.

Locașul de cult de la poalele Mateiașului este cunoscut în toată țara datorită icoanei făcătoare de minuni a Fecioarei Maria cu pruncul în brațe. Zeci de pelerini vin anual la această mânăstire. Autoritățile locale au asfaltat drumurile din comună, dar au uitat de altele.

Este vorba de drumul care duce spre Păstrăvăria Nămăiești. Arată ca după bombardament iar dacă mai este încărcat și cu zăpadă poate fi tranzitat doar cu o mașină de teren. Mulți câmpulungeni și nu numai și-au făcut o obișnuiță de a merge la mânăstire după care să dea o fugă la păstrăvărie pentru peștele proaspăt pe care îl pot mânca sau cumpăra pentru acasă.

Unii renunță când văd șleaurile care s-au format în drum, fiind și anevois pentru că trebuie să treacă și printr-un cătun de persoane de etnie romă.

Cei implicați în politică doar promit din patru în patru ani dar nu ajută cu nimic zona de nord a județului Argeș să se dezvolte măcar din turism dacă alte afaceri nu mai prind rădăcini de ani buni.

About The Author

Related posts