DN 73 rămâne tronsonul iubit de vitezomani!
DN 73 rămâne tronsonul iubit de vitezomani!

DN 73 rămâne tronsonul iubit de vitezomani!

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat cu aparatul RADAR pe raza de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și sancționarea abaterilor la regimul circulației.


Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.960 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 8 permise de conducere, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h peste limitele de pe sectoarele de drum unde au fost constatate abaterile.


Vitezele cu care cei 8 conducători auto au fost înregistrați cu aparatul RADAR sunt cuprinse între 109 și 129 km/h.


Astfel, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 65 de ani, din București, care conucea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.


De asemenea, tot pe DN 73, pe raza localității Mihăești, a fost depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Moșoaia, care a fost înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h.


Atât pentru cei doi, cât și pentru restul de șase conducători auto, a fost aplicată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts