11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Doi câmpulungeni vor conduce Federaţia Română de Automobilism Sportiv!

Alte Știri

Ziua de 21 februarie, a fost una extrem de norocoasă, pentru nepotul pălărierului câmpulungean Măgeanu, deoarece Norris Măgeanu a fost ales noul preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. În cursă au intrat trei candidaţi: Norris Măgeanu, Ovidiu Mazilu şi Emanuel Ilina. Pentru alegerea noului preşedinte au votat 80 de reprezentanţi de cluburi, iar la finalul primului tur de scrutin, Norris Măgeanu a strâns 33 de voturi, Mazilu 25 de voturi, iar Ilina 22 de voturi. Întrucât niciunul dintre candidaţi nu a obţinut majoritatea plus unu, Măgeanu şi Mazilu au intrat în turul doi. La final, Norris Măgeanu a câştigat cu 45 la 34 de voturi. În cursă pentru şefia FRAS a intrat şi pilotul câmpulungean, ce are şcoală de pilotaj, Cătălin Nicolaescu care ulterior s-a retras pentru a-l susţine pe Norris Măgeanu, mulţumindu-se doar cu funcţia de vicepreşedinte FRAS, pentru care a fost ales astăzi, 21 februarie. Din echipa lui Norris Măgeanu, alături de Cătălin Nicolaescu mai fac parte Dan Magoş, pilot şi organizator de evenimente sportive, care a renunţat la funcţia de preşedinte, pentru a arăta tuturor încrederea în capacităţile lui Măgeanu, Ion Uţu Badiu, reputat om de Motor Sport, care este artizanul regulamentelor celor mai importante raliuri din România, Benedek Sandor, cel care a fost desemnat arbitru stagiar în anul 1998, ca în anul 2002 să fie legitimat ca arbitru principal. În 2005, acesta a fost nominalizat pe lista comisarilor sportivi, devenind atunci cunoscut sportivilor şi organizatorilor evenimentelor de raliuri şi viteză în coastă, el aflându-se în conducerea mai multor etape de campionat naţional. Benedek Sandor a fost candidatul independent pentru funcţia de membru al Consiliului Federal. Acesta şi-a exprimat public susţinerea pentru Norris Măgeanu, în alegerile din 21 februarie pentru conducerea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Ion Pleşa din Piteşti, organizator de etape de rally-cross şi îndemânare, Marius Luca inginer auto, participant în campionatele naţionale, Sorin Bălan, organizator de etape de rally sprint şi viteză în coastă regionale, unul dintre cei mai prolifici organizatori din ţară.

,,Vă mulţumesc tuturor! Acţiune, pasiune, performanţă, schimbare!”, a scris Norris Măgeanu pe contul său de socializare, după ce a aflat că va fi noul preşedinte FRAS.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie