26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Două penitenciare în România care vor asigura 1.900 de locuri noi de cazare, la standarde europene

Alte Știri

Două penitenciare în România care vor asigura 1.900 de locuri noi de cazare, la standarde europene. Vorbim aici de un penitenciar în județul Prahova în localitatea Berceni și cel din județul Buzău, în localitatea Unguriu.

“Cele două penitenciare vor asigura 1900 de locuri noi de cazare, la standarde europene. Un demers necesar și care blochează și mai mult scuza des invocată de fugarii români în procesul de extrădare, respectiv „condițiile proaste din penitenciarele românești”.

CITEȘTE ȘI. ALINA GORGHIU. Persoanele aflate sub control judiciar şi arest la domiciliu vor putea fi monitorizate cu brăţări de supraveghere

La Penitenciarul din Prahova (localitatea Berceni), din martie și până în prezent, au fost realizate lucrări de execuție pentru 3 corpuri de detenție, precum și săpătura și perna de balast pentru cel de-al patrulea corp de detenție. Suntem în linie dreaptă și cu grinzile de fundare, Tunelul de intervenție.

Două penitenciare în România care vor asigura 1.900 de locuri noi de cazare, la standarde europene

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Lucrări la infrastructura rutieră. Iată pe ce drumuri o să fie traficul îngreunat

Lucrările la penitenciarul din Buzău (localitatea Unguriu), unde am și fost de altfel prezentă la momentul de start al investiției, urmează graficul de execuție, pentru birourile administrative, pavilion sport, la biserică și bazinul de retenție. S-au executat, de asemenea, lucrări la pavilion bloc alimentar, pavilion depozit alimente, pavilion depozit general.

CITEȘTE ȘI: Argeșul are un secret ascuns legat de unele biserici! Puțini cunosc acest lucru!

La ambele penitenciare, până la finalul anului, urmează să fie executate 20% din totalul lucrărilor.

Este pentru prima oară, în ultimii 20 de ani, când construim noi penitenciare. Mulțumesc, Administrația Națională a Penitenciarelor, pentru buna colaborare!”, a scris ministrul Justiției, Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: Decizie de ultimă oră în privința Casei Județene de Pensii Argeș. Ce a decis ministrul Muncii, de urgență!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie