22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Soluția salvatoare. Iată cum să scapi de păduchii și de căpușele de pe găini

Alte Știri

Soluția salvatoare. Iată cum să scapi de păduchii și de căpușele de pe găini. Acest amestec natural poate rezolva soluția extrem de repede. Dacă dorești să elimini păduchii și căpușele de pe găini, probabil știi deja că există multe soluții chimice disponibile pe piață.

Totuși, cei de la AgroMedic menționează că aceste soluții nu au fost testate pe pui.

CITEȘTE ȘI. Trucul care a devenit viral. Te scapă de țânțari în câteva secunde și e la îndemâna oricui

Păduchii la găini sau alte păsări de curte pot afecta grav sănătatea acestora și producția de ouă. Există tratamente eficiente și rapide pentru păduchii găinilor, inclusiv pentru păduchii roșii, dar este esențial să identificați cauza apariției lor și să preveniți o nouă invazie în cotețul păsărilor.

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Soluția salvatoare. Iată cum să scapi de păduchii și de căpușele de pe găini

Din acest motiv, experții din domeniu nu recomandă utilizarea imediată a acestor soluții. Dacă vrei să elimini căpușele de pe găini, un amestec natural ar putea fi cea mai bună opțiune.

Cum se prepară și ce conține acesta? Pulverizează cotețul și cuibarele timp de mai multe zile la rând cu această soluție. Amestecă două căni de apă cu o cană de ulei vegetal și o lingură de detergent de vase.

CITEȘTE ȘI. Lupta cu melcii din grădina i-a sfârșit dacă folosești acest truc foarte simplu!

Acest amestec trebuie agitat bine înainte de utilizare și este eficient în eliminarea acarienilor. De asemenea, specialiștii recomandă tratarea cotețului de cel puțin două ori pe săptămână, timp de câteva săptămâni.

Găinile trebuie și ele tratate în paralel. Amestecul este 100% natural și eficient împotriva căpușelor de pe găini. Pelinul poate fi, de asemenea, foarte util. Poți plasa câteva grămezi de pelin în cuibare sau să le agăți deasupra acestora.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Ce amestec trebuie folosit?

Dacă găinile tale au păduchi, există un amestec pe care te poți baza, deși nu este complet natural. Este foarte eficient, iar cei de la AgroMedic afirmă că nu costă mai mult de 20 de lei, un preț destul de mic comparativ cu alte substanțe din comerț.

Cum se prepară? Ai nevoie de Insecticid Mospilan, 2 pliculețe a câte 3 grame fiecare, și de Insecticid Decis, 2 fiole a câte 2,5 mililitri fiecare. Amestecă cele două ingrediente cu cinci litri de apă.

CITEȘTE ȘI. Sigur nu știai asta despre produsele Cien de la LIDL. Ce conțin? Prețurile lor au cucerit toată planeta

Amestecul se pune într-un recipient cu pulverizator, se agită bine și se aplică în coteț dimineața, când găinile sunt deja afară. Se stropesc ușile, tavanul și pereții, lăsându-se să se aerisească. De asemenea, Super Killer este o altă recomandare din partea specialiștilor.

Amestecurile prezentate mai sus ajută să scapi de păduchii și de căpușele de pe găini. Cu toate acestea, AgroMedic vă sfătuiește să aveți mare grijă atunci când le utilizați.

CITEȘTE ȘI. Statul trimite pensionarii în vacanțe. Plătește 2.900 de LEI, seniorilor pentru distracție

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie