26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Cel mai șmecher festival. Inedit în România. Ce se va întâmpla, după? WOW

Alte Știri

Cel mai șmecher festival. Inedit în România. Ce se va întâmpla, după? WOW. Aflat la cea de-a patra ediție, CODRU a fost inclus de două ori în top 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate la Timișoara între 30 august și 1 septembrie.

CITEȘTE ȘI. Taxa care te lasă fără permisul de conducere. E nasol

CODRU Festival anunță nume noi care vor urca pe scenă la Timișoara la ediția de anul acesta. Calum Scott, Editors și Faithless sunt cei mai noi artiști care completează lineup-ul evenimentului ce va avea loc între 30 august și 1 septembrie. CODRU, festivalul care plantează, aduce la Timișoara și anul acesta trei zile de muzică, artă și sustenabilitate. Cei trei se alătură altor nume sonore precum Patrice, Wilkinson, Vița de Vie sau Vama.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Ediția de anul acesta vine cu o altă surpriză pentru fani – CODRU Festival se mută din Pădurea Bistra în inima Timișoarei, în Parcul Central din oraș.

Cel mai șmecher festival. Inedit în România. Ce se va întâmpla, după? WOW

Festivalul CODRU revine anul acesta cu surprize pentru fanii festivalului. În primul rând, cu un nou concept de festival, care aduce farmecul naturii în centrul orașului. Conceptul creativ de anul acesta promite să aducă „Inima CODRULUI în inima orașului”. Ediția de anul acesta, care va avea loc la kilometrul 0 al Timișoarei, în Parcul Central, pregătește multe activități pentru întreaga familie.

CITEȘTE ȘI. Condimentul de 3 LEI, din bucătărie care curăță orice pată

Anul acesta avem parte de cea mai importantă ediție a festivalului CODRU. Va fi prima ediție ce se va desfășura în Parcul Central din Timișoara. Mutarea festivalului în inima orașului nu doar că menține nota verde, dar o și amplifică prin utilizarea resurselor sustenabile și accesul facil pentru participanți.

Festivalul devine astfel un model de sustenabilitate urbană și un exemplu de cum se pot organiza evenimente de anvergură fără a compromite mediul înconjurător”, Victor Balaniuc, co-fondator și General Manager CODRU Festival.

CITEȘTE ȘI. Trucul care a devenit viral. Te scapă de țânțari în câteva secunde și e la îndemâna oricui

Ce artiști internaționali vin la CODRU Festival?

Ca în fiecare an, CODRU promite să fie o experiență multiculturală vibrantă. Programul va cuprinde două scene principale, concerte live, DJ set-uri, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii. Organizatorii au pregătit anul acesta o selecție a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de renume internațional din diferite genuri muzicale.

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Calum Scott revine în România, alături de Editors, Faithless, Patrice și Wilkinson. Cu toții vor crea o atmosferă vibrantă cu multe ore de muzică live în Parcul Central din Timișoara. Organizatorii urmează să anunțe alte nume noi în perioada următoare.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai pufos pandișpan cu cireșe. Se face super rapid

Ce artiști români vin la CODRU Festival?

Încă de la început, festivalul CODRU și-a dorit să promoveze artiștii autohtoni. Pe lângă trupe deja consacrate, CODRU a lăsat scena deschisă și pentru artiștii locali. Lineup-ul internațional este completat de o serie de artiști îndrăgiți de la noi precum Vița de Vie, Vama, Erika Isac, Ian, Nane, Nouă Unșpe, Oscar, Puya, Rava, care vor electriza atmosfera în cele trei zile de festival.

Biletele pentru ediția de anul acesta a festivalului CODRU se pot cumpăra de pe www.codrufestival.ro.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Prăjitura din 9 linguri, delicioasă și pufoasă. Cea mai rapidă și gustoasă

CODRU este un eveniment inedit de responsabilitate socială, fiind singurul festival din România ale cărui venituri sunt redirecționate spre cauze ecologice. CODRU este mai mult decât un festival, este un program cultural, un manifest dedicat naturii și artei și se bazează pe 4 piloni importanți: ARTĂ ȘI CULTURĂ, EDUCAȚIE, ENTERTAINMENT și SUSTENABILITATE.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cum se face un chec perfect după o rețetă românească veche a Sandei Marin

Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii de responsabilizare și ecologizare, pentru că fiecare bilet reprezintă un copac plantat. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din Timiș.

CITEȘTE ȘI. Ce e total interzis să bagi în cuptorul cu microunde. Bubuie și face dezastru!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie