17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

E nebunieeee. Produsul ”vânat” de mulți români a ajuns în acest weekend, pe rafturile de la Lidl

Alte Știri

E nebunieeee. Produsul ”vânat” de mulți români a ajuns în acest weekend, pe rafturile de la Lidl. Este la ofertă, iar stocurile se vor epuiza instant! Lidl este unul dintre magazinele pe care românii le frecventează cel mai mult. Datorită ofertelor de nerefuzat, românii intră zilnic în Lidl pentru a pune diverse produse în coș.

Cine și-a planificat ca în acest weekend să meargă la Lidl nu va fi dezamăgit. Retailerul pune la raft unul dintre cele mai căutate și vândute produse. Stocurile se epuizează repede, așa că nu ai timp să stai pe gânduri.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

E nebunieeee. Produsul ”vânat” de mulți români a ajuns în acest weekend, pe rafturile de la Lidl

La finalul acestei săptămâni, Lidl dă startul ”super weekend-ului”. Clienții vor avea ocazia să cumpere unele dintre cele mai populare produse la prețuri mici. Numai cine nu ajunge în Lidl nu profită de reduceri!

CITEȘTE ȘI. Produsul din România care se vinde pe bani grei la străini. E la cea mai mare căutare peste hotare!

În perioada 24.02 – 25.02, adică sâmbătă și duminică, Lidl pune la raft faimoasa fleică de porc la un preț redus. Dacă, până acum, 100 de grame de fleică de porc costau 2.99 lei, în weekend, aceasta are un preț special.

Românii care vor trece pragul Lidl la finalul acestei săptămâni vor avea ocazia să cumpere fleica de porc redusă cu 26%. Astfel, pentru 100 de grame, pofticioșii vor scoate din buzunar 2.19 lei. Însă, seria ofertelor Lidl nu se încheie aici.

CITEȘTE ȘI. Un băiat și o fată face angajări. Mai multe posturi vacante

Tot în acest weekend, gospodinele care vor să prepare pizza acasă pot cumpăra mozzarella la un preț special. 400 de grame de mozzarella specială pentru pizza costă 9.49 de lei, cu 40% mai ieftină decât prețul inițial de 15.99 lei.

CITEȘTE ȘI. Patiseria unde se fac cele mai bune merdenele. Se fac cozi ca pe vremea lui Ceaușescu

Primăvara se apropie cu pași repezi, nu doar în calendare, ci și în farfurie. Pentru că fructele nu trebuie să lipsească din alimentație, la Lidl, în acest weekend, căpșunile au un preț special. Caserola de 500 de grame costă 12.49 lei. Inițial, prețul acesteia a fost de 17.99 lei, ceea ce înseamnă că este redusă cu 30% în perioada ”super weekend-ului” la Lidl.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Cine vrea să gătească ceva delicios pentru întreaga familie, poate cumpăra nuggets de curcan de la Lidl. Acestea sunt congelate, semipreparate și au un preț foarte mic. Doar 9.99 lei pentru o pungă de 1 kilogram de nuggets. Reducerea de 41% este valabilă doar în acest weekend.

Ultimele, dar nu cele din urmă produse aflate la reducere sunt băuturile carbogazoase. Diverse tipuri de băuturi la 2 litri costă 9.49 lei, beneficiind de o reducere de 40%.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie