a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Fără număr, fără număr, de la Găbilă şi Salam!

Alte Știri

Lumea bună, se distrează pe la petreceri ascultând Salam, iar banii care zboară sunt fără număr! În pamfletul de astăzi, nu ne referim la acest gen de distracţie, ci la cel la care curg banii fără număr, iar pentru ei nu se prestează vreo muncă, dans din buric sau balet… ci o închidere din ochi tandră, care îi lasă pe cei care dau „dedicaţiile” să îşi vadă de afacerile lor!

Găbilă şi Salam, sunt doi interpreţi de manele care ca să poată avea cântări, trebuie să dea ei „mălaiul” pentru dedicaţii! E puţin invers, însă cei doi interpreţi, ale căror nume sunt fictive, nu iau bani, ci strâng bani să dea pentru o clipire tandră!

Banii fără număr au tot venit la sursă, iar clipirile erau pe zi ce trece mai dese, însă sursa a vrut mai mult de la o zi la alta, aşa că cei doi manelişti, Găbilă şi Salam, au început să se bănuiască unul pe celălalt că nu marchează, iar de aici şi până la scandal pe scena manelelor, nu a fost decât un pas.

După scandal s-a destrămat şi trioul dragostei de bani, asta nu pentru că sursa nu mai avea nevoie, ci pentru că s-a aflat prin toată urbea de incident şi sursa era cam… jumulită, ajunsese precum găina de la alimentară de pe vremea lui Ceauşescu!

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie