14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

FELICITĂRI! La 22 ani a sărit să salveze o familie din flăcările unui incendiu

Alte Știri

Mai avea 20 de km până acasă. Geanin era la volanul mașinii, alături de familia lui, mergeau spre Pitești. În satul Siliștea din comuna Căteasca a văzut flăcări puternice în curtea unei case. A oprit imediat. O anexă din gospodărie luase foc. S-a uitat în jur, nu era nimeni. A sunat la 112 și a transmis mai departe pompierilor câteva repere care să îi ajute să localizeze incendiul.

Între timp, o femeie a ieșit dintr-o locuință și a început să strige la proprietarii în curtea cărora flăcările se extindeau din ce în ce mai puternic. O femeie, un bărbat și cei trei copii ai lor au ieșit speriați din casă, fără să știe ce se întâmplă. Acoperișul grajdului se prăbușise din cauza focului. Erau înspăimântați și în stare de șoc.

Casa lor se afla la doar 15 metri de anexa în flăcări. În tot acest timp, colegul nostru a încercat să oprească extinderea incendiului cu niște crengi pe care le-a găsit în curte. Când a auzit sirenele pompierilor, Geanin a deschis larg porțile curții pentru a face loc mașinii să ajungă cât mai aproape de locul unde ardea.

A rămas acolo până când pompierii au reușit să stingă incendiul. Familia i-a mulțumit foarte mult tânărului. Dacă Geanin nu ar fi oprit mașina, s-ar fi putut întâmpla o tragedie, întrucât întreaga familie dormea în casă, fără să știe că în curtea lor izbucnise un incendiu puternic.

Mărculescu Constantin Geanin, are 22 de ani și este subofițer în cadrul Jandarmeriei Argeș. Lucrează în Jandarmerie de 3 ani, este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și are gradul de sergent major.

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie