30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Fratele cel mare, lovitură de imagine la ARO Câmpulung

Alte Știri

Fratele cel mare, lovitură de imagine la ARO Câmpulung.

Echipa de pe primul loc în Liga a IV-a, din  Argeş, pe nume ARO Câmpulung. Aceasta este pregătită pentru o nouă lovitură de imagine pe piaţa transferurilor.

Fratele cel mare, lovitură de imagine la ARO Câmpulung

Locul lui Mihai Costea, plecat de curând la Viitorul Dăeşti, va fi luat de fratele mai mare al acestuia, Florin Costea, 37 de ani. Acesta este aşteptat la antrenamentul de joi după amiază, spun redactorii sportivi de la Muscel TV.

R: „Te gândeşti să joci până la 40 de ani?”

F.C.: „Mi s-a pus întrebarea aceasta de multe ori. Am răspuns că o să joc cât îmi permite fizicul. Mai bine zis picioarele, pentru că ştiţi că am avut destule probleme. De aceea joc la un nivel mai mic, că nu mi-a mai dat voie fizicul să joc în continuare în Liga I. O să joc în Divizia C. Sper să joc cât mai mult!”.

În weekend ARO Câmpulung a disputat două partide amicale, ambele în compania echipelor care evoluează în Liga a III-a. Sâmbătă pe sinteticul de la Dragoslavele muscelenii au dispus cu cu 2 la 1 de Unirea Bascov, iar duminică pe terenul de la Valea Iaşului au cedat la limită 0 la 1, în întâlnirea cu Vediţa Colonesti.

Următoarele meciuri amicale ale echipei Aro Câmpulung sunt programate pentru sâmbătă la ora 12.00 cu liderul Ligii a IV-a din judeţul Dâmboviţa, Recolta Gura Sutii. Și miercuri 15 februarie la o oră ce va fi ulterior stabilită cu Steagul Roşu Braşov, echipă din Liga a III-a.

Ambele partide se vor disputa pe sinteticul de la Dragoslavele. VIDEo – AICI.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie