a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Un medic pediatru în tratative cu primăria Câmpulung

Alte Știri

Un medic pediatru în tratative cu primăria Câmpulung. La capitolul lipsă medici, spitalul municipal bate recordul pe țară. De la această unitate spitalicească pleacă unul după altul.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Elena Lasconi a afirmat că în prezent se fac demersuri pentru ca un medic pediatru să ocupe postul vacant pe secția de Pediatrie.

Un medic pediatru în tratative cu primăria Câmpulung

„Deja știu că a venit un medic pediatru să viziteze spitalul. S-a uitat să vadă secția nouă. M-a întrebat dacă îi punem la dispoziție o locuință. I-am răspuns că da. Până se finalizează unul din apartamente o variantă ar fi la casa de oaspeți. Îl putem caza la pensiune, timp de o lună.

Celălalt care a plecat a cerut să fie transferat iar managerul i-a semnat asta, ceea ce este aberant. Putea să își de demisia. Nu poți să semnezi asta și să lași fără medic Câmpulung.

Doamna a plecat pentru că nu mai suportă. Nu știu cum s-au făcut angajările la spitalul Câmpulung, dar a spus că singura soluție ca acest spital să funcționeze este ca eu să îi dau pe toți afară.

Consideră că nu se poate lucra în echipă. Că nu mai vrea să stea aici, departe de familie. Să nu vă imaginați că sunt mulți oameni care renunță la viața lor, pentru a și-o pune în slujba comunității. La mai multe întrebări vă poate răspunde managerul Nicolae Alexe”, a declarat primărița Elena Lasconi în cadrul unei conferințe de presă.

Nu numai Pediatria este deficitară, în materie de personal. Ci mai multe secții, fiind în pericol să se închidă. VIDEO – AICI.

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie