26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Un transformator a scos în stradă zeci de familii

Alte Știri

Un transformator a scos în stradă zeci de familii. Scandalul a avut loc pe raza comunei Bughea de Sus. Cuiul lui Pepelea – transformatorul se află pe o proprietate privată.

Proprietarul nu a lăsat autoritățile să intre pe terenul său pentru a-l repara. Iar din această cauză zeci de familii au rămas ore întregi fără curent electric.

Un transformator a scos în stradă zeci de familii

În februarie 2021, povestea s-a repetat în oglindă. De curând a fost emis un ordin al prefectului pentru intervenție dar proprietarul nu a putut fi înduplecat să lase pe cei de la Distribuție Oltenia să intervină.

Au fost prezente și forțele de ordine. Proprietarul a explicat că nu are niciun contract cu cei de furnizarea energiei electrice. Ca urmare a solicitat un proces verbal pentru se vedea cine intră pe proprietatea lui.

Transformatorul a luat foc cu flacără deschisă, iar proprietarul spune că nu are procesele verbale de la intervenție. Proprietarul nu solicită nicio sumă, dar are un avocat care se va ocupa de toate documentațiile.

De asemenea mai vrea să se delimiteze cale către stâlpi că sunt unii de joasă tensiune și înaltă. Astfel de situații se vor mai întâmpla deoarece tot scandalul se va muta în instanțele judecătorești. VIDEO – AICI.

sursa – Muscel TV

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie