26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Ghidul solicitantului pentru depunerea de proiecte în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică 2014 – 2020, lansat în consultare publică

Alte Știri

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Asistență Tehnică 2014 – 2020 (POAT 2014 – 2020), supune consultării publice proiectul Ghidului Solicitantului pentru perioada 2014 – 2020. Documentul prezintă cerințele și modalitatea de accesare a finanțărilor europene de către potențialii solicitanți, reprezentând un îndrumar complet pentru procesul de redactare și depunere a proiectelor. Ministerul Fondurilor mizează pe sugestiile primite de la potențialii beneficiari în perioada de consultare publică, pentru îmbunătățirea acestui document.

Ministerul Fondurilor Europene așteaptă propunerile, sugestiile și comentariile potențialilor solicitanți, până la data de 9 aprilie 2015, inclusiv, la următoarea adresă de e-mail: helpdesk.poat@fonduri-ue.ro.

NOTĂ: Comisia Europeană a aprobat POAT 2014 – 2020 în data de 18 decembrie 2014. Programul are o alocare financiară UE de 212,76 milioane de euro și va asigura asistență orizontală pentru a răspunde nevoilor tuturor structurilor cu atribuţii de coordonare, gestionare şi control, dar şi ale actorilor implicaţi în implementarea proiectelor. De asemenea, vor fi finanțate activităţi de informare şi conştientizare a diferitelor categorii de public pentru a asigura înţelegerea intervenţiilor din fondurile europene structurale și investiții, respectiv pentru a dezvolta cultura partenerială la nivelul sistemului de implementare.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie