10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Mioveni

Alte Știri
Marţi, 31 martie 2015, de la ora 17.00, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Mioveni va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Mioveni.
 
Pe ordinea de zi figurează 11 puncte, după cum urmează: aprobarea modificărilor organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului oraşului Mioveni şi serviciilor, instituţiilor publice subordonate autorităţilor administraţiei publice locale pentru anul 2015; atribuirea în folosinţă gratuită Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, pe o perioadă de 10 ani, a spaţiilor din incinta Dispensarului Mioveni cu destinaţia de garaje pentru autosanitare, pentru desfăşurarea activităţii Substaţiei de Ambulanţă Mioveni;acceptarea donaţiei a celor două bărci şi a ambulanţei, făcută oraşului Mioveni de către Asociaţia de Prietenie Mioveni Landerneau; admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor pentru obiectivele de investiţii recepţionate în lunile noiembrie şi decembrie ale anului 2014 şi transmiterea acestora în administrarea serviciilor competente etc.
 
 
Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie