a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.5 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

GLOVO acuzat că își „țepește” clienții

Alte Știri

GLOVO la Câmpulung acuzat că își „țepește” clienții. Am primit la redacție zeci de reclamații de când și-a făcut apariția în orașul de la poalele Mateiașului.

„Bună ziua! În legătură cu așa zisă firmă Glovo care nu restituie banii restaurantelor din Câmpulung. Ei spun că e țeapa noastră și nu răspund la telefoane. Majoritatea restaurantelor din Câmpulung nu au mai primit banii din luna decembrie și le spunem că mergem mai departe în instanță și nu îi sperie treaba asta.”, ne-au scris cititorii.

După ce am publicat articolul de mai jos, reacțiile acide nu au ezitat să apară. Câmpulungenii spun că trebuie să mărească prețurile la mâncare pentru a apela la serviciile de transport ale acestora.

După o Pandemie care a lovit grav în alimentația publică, nu pot face acest lucru. Iar mai mult decât atât nu își primesc comisioanele. Și mai grav.

Nota redacției. Am încercat să luăm legătura cu un reprezentant al firmei dar nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Nota redacției. Cei care au încercat să ia legătura cu cineva pentru oferta locurilor de muncă, nu au avut cu cine discuta.

Se pare că la Câmpulung, oraș bătut de soartă, GLOVO este doar un experiment trist pentru cei care s-au bucurat că a venit și la noi în oraș. Mai ales după ce Pandemia ne-a dezvoltat și gustul comenzilor la domiciliu.

GLOVO s-a extins și în Câmpulung. Cum arată lista completă pentru Mâncare, Supermarketuri, Băuturi și Tutun, Farmacie, comenzi personalizate. Locuitorii municipiului Câmpulung beneficiază de livrare gratuită, serviciul fiind disponibil de câteva zile.

În lista de Mâncare au intrat 11 tipuri de restaurante, pentru 13 categorii – deserturi, fructe de mare, grătar, înghețată, kebab, mic dejun, patiserie, pizza, pui, sandwich-uri, shaorma, supe/ciorbe, tradițională.

În de Supermarketuri au intrat 2 magazine. În lista de Farmacie a intrat doar o locație. Livrarea la domiciliu se face în 20-30 minute. Se caută gloveri care sunt plătiți cu sume între 2000 – 5000 lei.

Ultimele Știri

Arde primăria Câmpulung sau Big & Small. Panică printre cetățeni

Arde primăria Câmpulung sau Big & Small. Panică printre cetățeni. Pompierii intervin în forță. Au venit cu două autospeciale...

Alte știri din aceeași categorie