11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Grupare infracţională destructurată de poliţiştii argeşeni!

Alte Știri

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat trei bărbaţi bănuţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

La data de 5 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au prins în flagrant, după ce au executat mai multe focuri în plan vertical, un bărbat de 27 ani din comuna Moşoaia în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o societate comercială, acesta fiind însoţit de o altă persoană de 29 ani identificată ulterior pe raza comunei Călineşti de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor s-a constatat că aceştia se aflau în complicitate cu un bărbat de 43 ani, din municipiul Piteşti, care le asigura celor doi transportul, identificat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru furt calificat aceştia fiind surprinşi de poliţişti în interiorul unei societăţi comerciale de unde încercau să sustragă un seif metalic cu greutatea de 150 kg. În continuarea cercetărilor poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au efectuat o percheziţie domiciliară ocazie cu care au identificat o armă de vânătoare calibru 12/2, aceasta figurând sustrasă din data de 28.12.2014 de pe raza municipiului Piteşti, iar bănuit de comiterea infracţiunii este bărbatul de 29 ani, din Piteşti. Cei trei bărbaţi sunt bănuiţi ca făcând parte dintr-o grupare infracţională susceptibilă că ar fi comis mai multe infracţiuni de furt din case şi societăţi comerciale. Două dintre persoanele bănuite au fost reţinute şi cel de-al treilea este cercetat în stare de libertate. Acţiunea a beneficiat de suportul Serviciului Acţiuni Speciale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie