10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Iată lista completă cu traseiştii politici ai Argeşului!

Alte Știri

În baza ordonanţei numărul 55 din 2014, un număr de 253 de politicieni cu funcţii au ales să migreze de la un partid la altul, listă care a fost făcută publică.

Primarii şi viceprimarii Argeşului

ALBEŞTII DE MUSCEL – primarul Ionel Năftănăilă a trecut de la PDL – Independent.

ANINOASA – primarul Ştefan Benonie a trecut de la PP-DD la PSD.

BĂBANA – primarul Ivan Vasile a trecut de la PNL la PSD, viceprimarul Gheorghe Marin a trecut de la PRM la PSD.

BĂICULEŞTI– primarul Dragnea Niculae a trecut de la PNL la PSD. Viceprimarul Neculcea Vasile a trecut de la PAS la PSD.

BEREVOIEŞTI – Viceprimarul Lăcău Ion a trecut de la PP-DD la PLR.

BRADU – Primarul Frătică Dragomir a trecut de la PDL – Independent.

BOGAŢI – Viceprimarul Călinel Nicolae a trecut de la PSD la PNL.

BUZOEŞTI – Viceprimarul Dulduruc Ion a trecut de la AAM la PSD.

COSTEŞTI – Primarul Baicea Ion a trecut de la AAM – Independent.

CĂLINEŞTI – Primarul Ionescu Gheorghe a trecut de la PNL la PSD.

DAVIDEŞTI – Primarul Sandu Ion a trecut de la AAM la PSD.

DOBREŞTI – Primarul Georgescu Irinel a trecut de la AAM la PSD.

DOMNEŞTI – Viceprimarul Zăvoianu Ion Gabriel a trecut de la PNL la PRL.

DRĂGANU – Primarul Aurel Maria a trecut de la PNL la PSD.

MĂRĂCINENIPrimarul Dascălu Nicolae a trecut de la PP-DD – Independent. Viceprimarul Ardei Nicolae a trecut de la PP-DD – Independent.

MUŞĂTEŞTI Primarul Păuna Mircea a trecut de la PDL la PSD, viceprimarul Oancea Constantin a trecut de la PNL la PSD.

OARJA – Viceprimarul Gherghescu Lucian a trecut de la PDL la UNPR.

SĂLĂTRUCU – Viceprimarul Olteanu Constantin a trecut de la PDL la UNPR.

TEIU – Primarul Dumitru Florin a trecut de la AAM la PSD şi viceprimarul Rebej Stelian a trecut de la AAM la PSD.

TIGVENI – Primarul Slătineanu Dumitru a trecut de la AAM la PSD şi viceprimarul Rebej Stelian a trecut de la AAM la PSD.

UDA – Primarul Maria Florin a trecut de la PDL la PSD şi viceprimarul Neagu Gheorghe a trecut de la PDL la PSD.

UNGHENI – Primarul Miu Iulian a trecut de la AAM la PSD şi viceprimarul Lică Ion a trecut de la AAM la PSD.

VALEA DANULUI – Primarul Dina Vasile a trecut de la PP-DD la PSD.

VEDEA – Primarul Dochinoiu Niculae a trecut de la PDL la PSD.

VLĂDEŞTI – Primarul Dică Hristu Cristian a trecut de la PNL la PSD.

VULTUREŞTI – Primarul Poşircă Liviu a trecut de la AAM la PSD şi viceprimarul Dumitra Ion a trecut de la AAM la PSD.

CJ ARGEŞVicepreşedintele Constantin Polexe a trecut de la PNL – Independent.

Consilierii locali şi judeţeni

PITEŞTI – Consilierul local Bănică Iuliu a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Fulga Sanda a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Neacşu Mariean a trecut de la PP-DD – Independent.

CÂMPULUNG – Consilierul local Ciobanu Marian a trecut de la PP-DD – Independent.

CURTEA DE ARGEŞ – Consilierul local Mitrofan Cristian a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Nedelcu Nicolae a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Ghiţă Ioan a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Nastea Mihăiţă a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Popa Gheorghe a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Sabie Vasile a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Şerban Ion a trecut de la PC – Independent, consilierul local Iordăchescu Gheorghe a trecut de la PNL la PSD.

COSTEŞTI – Consilierul Local Dumitru Mihai a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Geangavelea Ilie a trecut de la PC – Independent, consilierul local Mirică Vasile a trecut de la AAM – Independent, consilierul local Nedelea Florian a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Oprea Gheorghe a trecut de la AAM la PMP, consilierul local Telescu Alexandru a trecut de la AAM – Independent, consilierul local Vasile Ion a trecut de la PC la PLR.

ŞTEFĂNEŞTI – Consilierul local Petrovai Vasile a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Vişan Florean a trecut de la PDL – Independent.

TOPOLOVENI – Consilierul local Şerban Nicolae a trecut de la AAM la PSD.

ALBEŞTII DE ARGEŞ – Consilierul local Molea Gheorghe a trecut de la PP-DD la PSD.     

ANINOASA – Consilierul local Chirca Ion a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Nedelcu Vasile a trecut de la PRM la PSD, consilierul local Rîcă Gheorghe a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Stoian Romică a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Zamfir Petre a trecut de la PP-DD la PSD.

BASCOV – Consilierul local Nedelea Valentin a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Andronie Constantin a trecut de la PDL la PNM, consilierul local Dumitru Pavel a trecut de la PNL la PNM, consilierul local Ilie Marin a trecut de la PP-DD la PSD.

BĂBANA – Consilierul local Călina Ion a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Duminică Petre a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Savu Ion a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Voiculescu Ion a trecut de la PRM la PSD.

BĂICULEŞTI – Consilierul local Derviş Olivia a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Dicu Constantin a trecut de la PAS la PSD, consilierul local Anghel Maria a trecut de la PSD la PLR, consilierul local Costin Gheorghe a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Stoica Marius a trecut de la PSD la PLR, consilierul local Mireanu Georgian a trecut de la UNPR la PLR, consilierul local Dumitrescu Ion a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Negrilă Ion a trecut de la PAS la PLR, consilierul local Floarea Ion a trecut de la PDL la PLR, consilierul local Jigman Gheorghe a trecut de la PC la PDL, consilierul local Drăgăneci Gheorghe a trecut de la PDL – Independent.

BEREVOIEŞTI – Consilierul local Frăţilă Gheorghe a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Ganţă Dan a trecut de la PDL la UNPR, consilierul local Mateoiu Constantin a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Pâslaru Nicolae a trecut de la PNL la PSD.

BOŢEŞTI – Consilierul local Iancu Vasile a trecut de la AAM la PLR.

BRADU – Consilierul local Luca Florentin a trecut de la PDL – Independent.

BOGAŢI – Consilierul local Cârstea Tanţa a trecut de la PC la PNL, consilierul local Ungureanu Maria a trecut de la PNL la PSD.

BOTENI – Consilierul local Creţu Neculae a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Moldoveanu Vasile a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Vizitiu Irinela a trecut de la PNL la PSD.

BUZOEŞTI – Consilierul local Radu Marin a trecut de la USL la PRL.

CĂLDĂRARU – Consilierul local Florea Iulian a trecut de la PP-DD la PSD.

CĂLINEŞTI – Consilierul local Sîrbu Alexandra a trecut de la PC la PSD, consilierul local Smaranda Ion a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Staicu Ion a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Stroe Ion a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Urluceanu Nicolae a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Vîrlar Camelia a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Voicu Mihai a trecut de la PP-DD la PSD.

CĂTEASCA – Consilierul local Andrei Mihai a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Marinescu Florin a trecut de la PDL – Independent, consilierul local Stanciu Iulian a trecut de la PDL la PSD.

CETĂŢENI – Consilierul local Iarca Florian a trecut de la PDL la PSD.

COCU – Consilierul local Martin Ion a trecut de la PNL la PSD.

CORBENI – Consilierul local Pristavu Horaţiu a trecut de la PP-DD la PNL, consilierul local Eana Florin a trecut de la PP-DD la PNL.

CORBI – Consilierul local Mogoiu Iosif a trecut de la PNL la PSD.

COTMEANA – Consilierul local Muşat Gheorghe a trecut de la PNL la PRL, consilierul local Vasilcioiu Ilie a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Mirică Constantin a trecut de la PNL la PLR.

COŞEŞTI – Consilierul local Niţu Elena a trecut de la PSD la PNL, consilierul local Popa Doruleţ a trecut de la PP-DD la PNL iar consilierul local Olteanu Ion a trecut de la PP-DD la PNL.

CUCA – Consilierul local Onea Eugen a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Matei Constantin a trecut de la AAM la ACL, consilierul local Şerban Ion a trecut de la AAM la PSD.

DAVIDEŞTI – Consilierul local Antonescu Ion a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Miu Ionel Cristinel a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Băşcău Andrei a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Muşel Gheorghe a trecut de la AAM la PSD.

DÎMBOVICIOARA – Consilierul local Ţenţu Sever a trecut de la PSR – Independent, consilierul local Florescu Ioan a trecut de la PSD – Independent.

DÎRMĂNEŞTI – Consilierul local Trocan Nicolae a trecut de la PP-DD la PNL, consilierul local Degeratu Dumitru a trecut de la PP-DD la PNL, consilierul local Oancea Ionuţ a trecut de la PP-DD la PNL, consilierul local Oprea Camelia a trecut de la PP-DD la PSD.

DOBREŞTI – Consilierul local Dogaru Tatiana a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Petculescu Mihaela a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Tudor Daniela a trecut de la AAM la PSD.

DRĂGANU – Consilierul local Bolan Anton a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Grozea Geni a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Preda Doru a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Pîrvu Cosmin a trecut de la PP-DD la PLR.

GODENI – Consilierul local Pătru Nicolae a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Pădureanu Marian a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Savu Gheorghe a trecut de la PP-DD – Independent.

HÎRSEŞTI – Consilierul local Barbu Florian a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Bucătaru Marian a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Traşcă Gheorghiţă a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Marin Floria a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Tecuceanu Sandală a trecut de la PNL la PSD.

HÎRTIEŞTI – Consilierul local Chiţulescu Damian a trecut de la PNL la PRL.

IZVORU – Consilierul local Feraru Stan a trecut de la PUNR – Independent.

LEORDENI – Consilierul local Lazăr Ion a trecut de la PDL la PLR, consilierul local Soloiu Vasile a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Stănescu Stroescu Mihaela a trecut de la PDL la PSD.

LEREŞTI – Consilierul local Moisescu Paul a trecut de la PC la PNM, consilierul local Coleş Ioan Sorin a trecut de la PC la PNM, consilierul local Schiaucu Pavel Mugurel a trecut de la PC la PNM, consilierul local Albu Adelin a trecut de la PC la PNM, consilierul local Dobrin Alexandru a trecut de la PC la PNM.

MĂRĂCINENI – Consilierul local Deliu Victor a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Marin Narcis a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Dincă Maria a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Ghiţă Mariana a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Stănculescu Constantin a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Savu Ion a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Boboc Alexandru a trecut de la PNL – Independent.

MERIŞANI – Consilierul local Duminică Vasile a trecut de la PP-DD la PLR.

MIROŞI – Consilierul local Ghiţă Doru a trecut de la PC la PSD, consilierul local Neagoe Aristide a trecut de la PP-DD la PLR.

MICEŞTI – Consilierul local Nicolae Claudia a trecut de la PP-DD la PLR.

MOŞOAIA – Consilierul local Crivăţ Marin a trecut de la PNL la PLR.

MOZĂCENI – Consilierul local Antonescu Luiza Ionela a trecut de la PP-DD la PLR.

MUŞĂTEŞTI – Consilierul local Catană Ion Florin a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Ghinea Constantin a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Onea Constantin a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Luca Valeriu a trecut de la PDL la PSD.

OARJA – Consilierul local Militaru Dorel a trecut de la AAM la UNPR.

POIENARII DE MUSCEL – Consilierul local Matei Nicolae a trecut de la PNL la PRL, consilierul local Stănoiu Mironica a trecut de la PP-DD – Independent.

POPEŞTI – Consilierul local Amzărescu Ticu a trecut de la PNL la PRL, consilierul local Niţă Scarlat Sandu a trecut de la UNPR la PSD, consilierul local Trîncă Cornel a trecut de la PDL – Independent, consilierul local Tudorică Alexandru a trecut de la PDL – Independent.

RĂTEŞTI – Consilierul local Niţă Cornel a trecut de la PNL la PSD.

RÎCA – Consilierul local Puiu Valentin a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Morojan Ştefan a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Vlad Daniel a trecut de la PNL la PLR.

RECEA – Consilierul local Angheloaia Stan a trecut de la PC la PLR, consilierul local Moisescu Aurelian a trecut de la PNG – Independent, consilierul local Preda Gheorghe a trecut de la PNG – Independent, consilierul local Vlădescu Gheorghe a trecut de la PNG – Independent.

RUCĂR – Consilierul local Bunea Silviu a trecut de la PC – Independent.

STOLNICI – Consilierul local Gălăţeanu Marius a trecut de la PP-DD – Independent.

ŞTEFAN CEL MARE – Consilierul local Puică Radu a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Barbu Nicolae a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Rizică Ilie a trecut de la AAM la PSD.                 

ŞUICI – Consilierul local Balotă Gheorghe a trecut de la USL la PLR, consilierul local Hirică Gheorghe a trecut de la USL la PSD.           

SCHITU GOLEŞTI – Consilierul local Oprescu Nicolae a trecut de la PP-DD la PLR, consilierul local Pela Ionel a trecut de la PP-DD la PRL.

SLOBOZIA – Consilierul local Cojocaru Constantin a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Chiriţă Marian a trecut de la PNL la PSD,  consilierul local Petcu Ion a trecut de la PDL – Independent, consilierul local Dorobanţu Ion a trecut de la PDL – Independent.

STOENEŞTI – Consilierul local Arzoiu Cristian a trecut de la AAM la PMP, consilierul local Iosifescu Cătălin a trecut de la AAM – Independent, consilierul local Neguleţ Anton a trecut de la USL la PRL.

TEIU – Consilierul local Dragomir Gabrian a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Ghica Marian Laurenţiu a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Popescu Elena a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Vişinescu Mădălin a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Vişinescu Niculina a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Voicu Corina a trecut de la USL la PSD.

TIGVENI – Consilierul local Baciu Ion a trecut de la PNL la PSD.

ŢIŢEŞTI – Consilierul local Băjenaru Adrian a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Ciobanu Petruş a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Coman Gheorghe a trecut de la PNL – Independent, consilierul local Postelnicescu Vasile a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Păcuraru Trifon a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Chireţu Marian Constantin a trecut de la PNL la PSD.

UDA – Consilierul local Neacşu Ionel a trecut de la PDL – Independent, consilierul local Neacşu Gheorghe a trecut de la PP-DD – Independent.

UNGHENI – Consilierul local Ivaşcu Gigel a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Grigore Nelu a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Catrina Pîrvu a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Băjan Iulian a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Badea Ionuţ a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Stănescu Georgel a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Molea Cristian a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Pîrvu Ilie a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Bârlogeanu Ion a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Antonescu Vasilea a trecut de la USL la USD, consilierul local Chiţu Nicolae a trecut de la USL la ACL.

VALEA DANULUI – Consilierul local Rădulescu Constantin a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Căpuşe Ilie a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Anghelina Viorel a trecut de la PP-DD la PSD, consilierul local Pleşa Gheorghe a trecut de la PDL la PSD, consilierul local Niţă Nicolae a trecut de la PDL – Independent.

VALEA IAŞULUI – Consilierul local Gorunescu Emil a trecut de la PSD la PDL.

VALEA MARE PRAVĂŢ – Consilierul local Avram Viorel a trecut de la USL la PLR, consilierul local Moşescu Dan a trecut de la USL – Independent.

VEDEA – Consilierul local Ariciu Ion a trecut de la PSD la PLR, consilierul local Bondoc Mircea a trecut de la PNL la PLR, consilierul local Gherghina Lucian a trecut de la PDL – Independent, consilierul local Neacşu Vasile a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul local Oprescu Marcel a trecut de la PDL – Independent.

VLĂDEŞTI – Consilierul local Aurel Plăiaşu a trecut de la PNL la PSD, consilierul local Buşescu Emil a trecut de la UNPR la PNL.

VULTUREŞTI – Consilierul local Ciotei Grabriel a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Ciotei Nicolae a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Dobre Gheorghe a trecut de la AAM la PSD, consilierul local Voiculescu Nicolae a trecut de la AAM la PSD.

CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ – Consilierul judeţean Vasilescu Mihail a trecut de la PNL – Independent, consilierul judeţean Bratu Grabriel a trecut de la AAM la Forţa Civică, consilierul judeţean Mihăilescu Vasile a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul judeţean Diaconescu Nicolae Nicuşor a trecut de la PP-DD – Independent, consilierul judeţean Szakcs Mihai a trecut de la PP-DD la PSD.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie