1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Iepurașul a scos bani grei din conturi pentru un patinoar la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Iepurașul a scos bani grei din conturi pentru un patinoar la Câmpulung Muscel. Primărița Elena Lasconi a declarat în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o fulger la sediul instituției pe care o conduce. A vorbit despre sponsorizări. Și cum vrea ca aceste sărbători de iarnă să bucure suflete copiilor cu un patinoar bio care să fie amplasat în piața primăriei din Câmpulung.

Cum ordonanța austerității nu îi mai permite primăriței Elena Lasconi să scoată miliarde din visteria primăriei Câmpulung, pentru această distracție pe patine, edilul stă cu mâna întinsă la oamenii de afaceri.

“Țin foarte mult la sărbătorile de iarnă. Este personal, nu doar ca primar, personal este sărbătoarea mea preferată. Crăciunul mie îmi dă speranță. Chiar îmi dă speranță că țara asta o să se facă bine. Și țin foarte mult la bulevard. Sunt foarte emoționată, pentru că știu cât de mult înseamnă și bulevardul și patinoarul pentru comunitate.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Iepurașul a scos bani grei din conturi pentru un patinoar la Câmpulung Muscel

Nu pot să uit toate serile și zilele în care am montat patinoarul și era atâta veselie și bucurie în Piața Primăriei.
Am făcut apel la agenții economici să ne ajute din nou cu o sponsorizare, din acei 20% care dacă nu ar fi dați într-o cauză nobilă. Dar există atât de multe nevoi în lume și în țară, s-ar duce la stat. Vreau să vă promit dragi copii că o să aveți patinoar.

Nu am strâns încă suma necesară, îmi asum că o să fac tot ce îmi stă în putință, chiar dacă o să trebuiască să vând ceva, să vin cu diferența de bani.
Deja am început să primim sponsorizări cele mai mari, cele mai generoase care acoperă o mare parte din patinoar au venit de la SIDVB și de la Iepurașul, Sorama este societatea.
Sponsorizări care pentru că sărbătorile de iarnă nu poate să ni le blocheze niciun partid și nici fericirea și nici credința și nici sufletul.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Doresc și să avem pachete generoase pentru copii, aproape 1400

O să fac o comunicare la sfârșit, pentru că încă mai avem nevoie de bani. Că pentru aceste sărbători care au fost blocate de Ordonanța 90, nu avem voie practic, să mai facem cheltuieli pentru așa ceva. Îmi doresc patinoarul. Doresc și să avem pachete generoase pentru copii aproape 1400.
Mi-ar plăcea foarte mult să putem să avem și foc de artificii spectaculos, de Revelion”, a mai declarat primărița Elena Lasconi.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

“Pentru că mi-aș dori până pe data de 5 să avem și patinoar. Seara, adică înainte de Moș Nicolae, să aprindem luminițele. Îmi doresc foarte mult un patinoar să-i spunem ecologic. Care să nu consume curent mult și să nu fie cu gheață. Unul sintetic foarte fain, se patinează la fel, doar să nu consume curent foarte mult”, a mai spus Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie