a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Îl știți sigur. E de negăsit! De 9 luni

Alte Știri

Îl știți sigur. E de negăsit! De 9 luni. Sunați la 112. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări. Asta în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului CHIRA MARIAN, de 36 de ani. Acesta a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung. Mai precis în cursul lunii aprilie 2022, și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten.

Îl știți sigur. E de negăsit! Sunați la 112

Este cunoscut cu afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu. De fiecare dată fiind depistat pe raza municipiilor Pitești, București și orașului Mioveni.

Vestimentația la momentul plecării: trening negru și adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112. Sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248 512 100.

Polițiștii câmpulungeni au fost sesizati ieri, de dispariția unui bărbat. Până aici nimic neobișnuit. Numai că, mamei bărbatului i-au trebuit nouă luni ca să se îngrijoreze din pricina lipsei fiului. Având în vedere că bărbatul nu s-a mai întors acasă din luna aprilie a anului 2022.

Întrebată de ce a reacţionat atât de greu, mama a motivat că era învăţată cu plecările fiului ei şi de fiecare dată acesta revenea singur la domiciliu, ceea ce spera să se întâmple şi de această dată.

Se ştie că Marian Chira obişnuia să cerşească pe lângă supermarketuri. Ultima dată, el a fost văzut în Gara de Nord din Bucureşti. Bărbatul nu este căsătorit şi suferă de deficienţă mentală.

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie