a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Imagini virale la Cota 2000 pe Transfăgărășan

Alte Știri

Imagini virale la Cota 2000 pe Transfăgărășan. Cei de la Salvamont sunt uimiţi. Echipa Salvamont Argeș a publicat recent câteva imagini cu zăpada de la cota 2000 de pe Transfăgărășan.

Mai precis pe acoperișul argeșean al țării – Cabana Salvamont Argeş Cota 2000, Transfăgărășan (imagini filmate luni, 23 ianuarie 2023, cu drona Salvamont Argeș).

Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din ţară

Vă așteptăm pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din țară! Sau la schi de tură în masivul Iezer-Papușa, de unde veți avea cea mai frumoasă priveliște asupra întregului lanț al Carpaților Meridionali! Sau în Piatra Craiului, din vârful La Om pe creasta sudică, până în Dâmbovicioara…

Salvamontiștii argeșeni urează drum bun, în siguranță, tuturor turiștilor care străbat cărările munților din Argeș!

Serviciul Public Județean Salvamont Argeș, înființat la data de 26.02.2004 conform HCJ nr. 37/26.02.2004, este serviciu public de interes județean, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Județean Argeș.

Serviciul Public Județean Salvamont Argeș are ca obiect principal de activitate prevenirea accidentelor montane și salvarea în munți a persoanelor accidentate sau bolnave, cuprinzând: patrularea preventivă, asigurarea permanenței la punctele și refugiile salvamont, căutarea persoanelor dispărute, intervenția la accidentele montane și de pe pârtiiile de schi și transportarea accidentaților până la unitatea medicală mobilă, sau, dacă aceasta nu are acces în zonă, până la unitatea medicală”, se arată pe salvamont-arges.ro.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie