a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

ȘTIREA VIRALĂ. Există și negociatori în Poliție

Alte Știri

ȘTIREA VIRALĂ. Există și negociatori în Poliție. Șeful Poliției din Câmpulung Muscel a reușit să determine un localnic să renunțe la un act nesăbuit, cu care acesta amenințase. Un bărbat din respectiva localitate argeșeană a anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că se va sinucide.

Polițistul a procedat ca la carte

Comisarului-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel a dat un exemplu de intervenție exemplară. În momentul în care a aflat despre amenințarea localnicului, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul în speranța că îl poate convinge să se răzgândească.

„Îl cunoștea. În urmă cu câteva luni, îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale. Acum, același bărbat era îngrijorat de pierderea locuinței. Din cauza reducerii indemnizației de revoluționar, susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare.

CITEȘTE ȘI. Iordache, un comandant de 10!

După o discuție purtată față în față, ca de la om la om, polițistul l-a convins să renunțe la orice act nesăbuit.

CITEȘTE ȘI. Iordache, va conduce Poliţia Câmpulung şi în 2021!

După acest episod și după ce a conștientizat că nu este singur, a revenit cu o postare. În ea îi mulțumea colegului nostru pentru sprijin și pentru discuția purtată”.

Salvat de la moarte cu vorba bună

„Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”, a scris bărbatul. Continuarea o găsiți AICI. Menționăm faptul că din 2021 până în prezent a fost cea mai citită știre din online în urma unui top făcut de Google.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie