Iordache, va conduce Poliţia Câmpulung şi în 2021!
Iordache, va conduce Poliţia Câmpulung şi în 2021!

Iordache, va conduce Poliţia Câmpulung şi în 2021!

La începutul acestui an, mai precis în luna martie, fostul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan, se pensiona. Pentru a asigura comanda instituţiei de Poliţie municipala, de la IPJ Argeş, inspectorul şef, a desemnat să preia frâiele acestei instituţii, un lucrător tânăr, cu rezultate importante în cariera de poliţist.

Marian Iordache a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (promoţia 1998), având licenţa în Drept – Procedură Penală, dar a urmat şi cursuri postuniversitare în specializarea Ştiinţe Penale. După absolvirea Academiei, şi-a început cariera la Poliţia Câmpulung unde, timp de aproximativ trei ani, a fost ofiţer la Serviciul Cercetări Penale. Din august 1999 şi până în martie 2020, Marian Iordache şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, ca ofiţer de poliţie, cu funcţie de comandă.

De la Câmpulung a plecat la Mioveni, unde o perioadă s-a aflat la conducerea Poliţiei Oraşului Mioveni.

A preluat şefia Poliţiei Câmpulung din calitatea de adjunct al şefului Secţiei 1 Poliţie Piteşti, funcţie pe care a îndeplinit-o din anul 2016.

Aşadar, la data de 20 martie 2020, în urma dispoziţiei şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru asigurarea continuităţii actului managerial, comisarul-şef Marian Iordache, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile de şef al Poliţiei Municipiului Câmpulung.

În luna martie a anului 2021, împuternicirea de şef al Poliţiei Câmpulung, expiră, însă, comisarul Iordache îşi va continua activitatea la comanda acestei instituţii.

Astfel, comanda instituţiei şi buna desfăşurare a activităţii poliţieneşti, din martie 2021 va fi tot sub coordonarea comisarului şef Marian Iordache.

Instituţia musceleană are în subordine, 27 de localităţi din zona de nord a judeţului.

About The Author

Related posts