33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

În Argeș mai sunt doar 22 de școli cu grupurile sanitare în exterior

Alte Știri

În Argeș mai sunt doar 22 de școli cu grupurile sanitare în exterior. În urma unui comunicat de presă, Consiliul Județean Argeș a actualizat informațiile având în vedere că în spațiul public circulă o listă cu situația unităților școlare cu grupurile sanitare în exterior.

În prezent, în Argeș mai sunt doar 22 de școli cu grupurile sanitare în exterior sau care mai necesită modernizare, în 11 localități din județul Argeș.

Menționăm că, în general, este vorba despre unități de învățământ destructurate. Dintre acestea, o parte se află în lucru, iar unele unități școlare de nivel gimnazial sunt cu perspectivă demografică descendentă. Reprezentanții autorităților locale și-au luat angajamentul ca până la începutul noului an școlar toate aceste obiective să fie realizate.

În perioada iunie 2016 – iunie 2018, Consiliul Județean Argeș a alocat sume în valoare totală de 19.617 mii lei, în 79 de localități, reprezentând peste 211 investiții în unitățile școlare, de la amenajarea toaletelor în incinta școlilor, până la reabilitarea, modernizarea sau extinderea unor clădiri.

 

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie